Η Cindy Crawford δαμάζοντας τις πασαρέλες των ‘90s, γρήγορα διακρίθηκε ως το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, κάτι που επιβεβαιώνει την τεράστια ζήτηση από luxury οίκους μόδας και την διεθνή αναγνώριση που έλαβε σε νεαρή κιόλας ηλικία.

Το supermodel και ηθοποιός παραμένει το ίδιο δυναμική με την εμφάνιση της, η οποία όχι μόνο μοιάζει αγέραστη, αλλά συνεχίζει να εκπλήσσει τους θαυμαστές της με την νεανική και φρέσκια εικόνα της. Την επιτυχημένη καριέρα της στο χώρο της μόδας αποφάσιζε να ακολουθήσει και η κόρη της, Kaia Jordan Gerber, η οποία απολαμβάνει ήδη σημαντικές διακρίσεις ως μοντέλο.

Μητέρα και κόρη πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις από κοινού, καταπλήσσοντας τα πλήθη με την απίστευτη ομοιότητά τους. Αυτή την φορά, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τα δύο μοντέλα στο party της παρουσίασης βιβλίου του Edward Enninful. 


H ιστορία του Enninful

Ο τελευταίος με μια λαμπερή εκδήλωση γιόρτασε την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του "A visible man", περιγράφοντας τον δρόμο που χάραξε μπροστά του η αγάπη του για την μόδα αλλά και η ακλόνητη επιθυμία του να την υπηρετήσει. Αυτό ήταν και το μυστικό που ο Enninful, ένα παιδί από την Γκάνα, σε ηλικία μόλις 18 ετών ανέλαβε την θέση διευθυντή μόδας για λογαριασμό του περιοδικού i-D, μεταπηδώντας μερικά χρόνια αργότερα στην βρετανική Vogue και διευθύνοντας πλέον για περισσότερες από δύο δεκαετίες την Conde Nast στην Ευρώπη.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr