Ό,τι κι αν φόρεσαν τα πρώην μοντέλα της Victoria's Secret -από βελούδινα κορμάκια μέχρι φτερά αγγέλων φτιαγμένα από σακούλες σκουπιδιών- έκαναν τα ανακυκλώσιμα υλικά να μοιάζουν κανονικά εσώρουχα από κανονικό ύφασμα. Οι Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Lais Ribeiro και άλλες φόρεσαν μερικά... σκουπίδια πάνω τους και φωτογραφήθηκαν για το εντυπωσιακό πρότζεκτ "Earth Angels" του περιοδικού More or Less.

Μια γήινη δήλωση μόδας από τις κορυφαίες του χώρου

Τα σκουπίδια ενός ανθρώπου είναι σίγουρα ένας θησαυρός όταν χρησιμοποιούνται για να κάνουν fashion statement μερικά από τα μεγαλύτερα supermodels του κόσμου.

Στην προκειμένη περίπτωση, οι πρώην άγγελοι της Victoria's Secret Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Stella Maxwell, Sara Sampaio, Martha Hunt, Elsa Hosk, Lily Aldridge, Lais Ribeiro και Leomie Anderson επανενώθηκαν για τη φωτογράφιση εσωρούχων Earth Angels του περιοδικού More or Less.

Αυτή τη φορά αντί για δαντελωτά σουτιέν και στρινγκ, οι καλλονές φόρεσαν "ανακυκλωμένα εσώρουχα της εταιρείας faux-fashion Kezako, φτιαγμένα από περιτύλιγμα αλουμινίου, αποξηραμένες φραντζόλες ψωμιού, παλιές εφημερίδες, χαριτωμένα παιχνίδια και ακόμα περισσότερα", σύμφωνα με την ανάρτηση του περιοδικού στο IG.

Όπως επισημαίνει η New York Post, η Swanepoel θυμήθηκε ακόμη και τις μέρες της VS με φτερά φτιαγμένα από σακούλες σκουπιδιών και ταινία, μαζί με ένα σέξι επαναχρησιμοποιημένο δερμάτινο κορμάκι. Η Ambrosio έφερε μια πιο παιχνιδιάρικη εμφάνιση με ένα κομμάτι Frankentoys, φτιαγμένο από βελούδινα παιχνίδια που αγόρασε από το eBay.

Ενώ το More or Less επιστράτευσε τις πιο γνωστές παρουσίες για το εξώφυλλό του, το μήνυμα πίσω από αυτήν την φωτογράφιση είναι ακόμη πιο σημαντικό. "Το πιο ανατρεπτικό πράγμα στη μόδα αυτή τη στιγμή είναι το χιούμορ", δήλωσε ο ιδρυτής του More or Less, Jaime Perlman, στην εφημερίδα The Post.

"Πάντα προσπαθούμε να εισχωρήσουμε λίγο σε σοβαρά θέματα. Μερικές φορές η μόδα μπορεί να παίρνει τον εαυτό της υπερβολικά σοβαρά. Νομίζω ότι υπάρχει ένας δισταγμός για τους ανθρώπους να πάνε πιο οικολογικά, επειδή είναι ένα βαρύ θέμα και θα τρομάξει τον κόσμο".

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.