Tom Cruise, ακόμη και στο διάστημα

Θα γίνει ο πρώτος ηθοποιός που θα κάνει γυρίσματα στο διάστημα.

Γράφει: Esquire Editors 10 Οκτωβρίου 2022

Ο Tom Cruise κάνει σχεδόν όλα τα σταντ στις ταινίες μόνος του, κάνοντας αναρρίχηση σε θεόρατα κτίρια, οδηγώντας γρήγορα αμάξια και μηχανές και πιλοτάροντας ελικόπτερα και μαχητικά αεροπλάνα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό για εκείνον, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός σκέφτεται πως δεν έχει σπάσει αρκετά ρεκόρ. Γι' αυτό για τη νέα του ταινία πρόκειται να κάνει γυρίσματα στο διάστημα, κάτι που κανείς ηθοποιός μέχρι τώρα δεν έχει επιχειρήσει. 

Ειδικότερα, ο Cruise θα συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη της ταινίας "The Bourne Identity", Doug Liman, σε ένα πρότζεκτ που είχε τεθεί επί τάπητος πριν από τον κορονοϊό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το δίδυμο έχει απευθυνθεί στη Universal με την ιδέα να θέλει τον ηθοποιό να ταξιδεύει προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. 

Η επιβεβαίωση της Universal

"Αυτό είναι το σχέδιο. Έχουμε ένα τεράστιο πρότζεκτ σε εξέλιξη με τον Tom, ο οποίος θα πάρει έναν πύραυλο προς τον Διαστημικό Σταθμό και θα κάνει εκεί γυρίσματα", επιβεβαίωσε η Πρόεδρος της Universal Filmed Entertainment Group (UFEG), Donna Langley.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η νέα δίαιτα του Orlando Bloom περιλαμβάνει (και) δηλητήριο βατράχου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Orlando Bloom: To the Edge έκανε ακραία πράγματα - και όχι μόνο στη διατροφή του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Καλώς ήρθες ηλεκτρική Ferrari

Όσα γνωρίζουμε για το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιταλικής εταιρείας που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Πώς θα αντιμετωπίσεις την τενοντίτιδα ώμου, αν παίζεις τένις

Όλα όσα γνωρίζουμε για την πρόληψη και την θεραπεία της ασθένειας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.