H Elizabeth Debicki δεν ήταν έτοιμη για το ρόλο της Diana

Η ηθοποιός εξηγεί γιατί δίσταζε να αναλάβει τον ρόλο στη σειρά 'The Crown'.

Γράφει: Esquire Editors 05 Νοεμβρίου 2022

Η Elizabeth Debicki θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Diana στις επόμενες δύο σεζόν του 'The Crown', όμως, όπως εξήγησε σε συνέντευξή της σε βρετανικό περιοδικό, δίσταζε να αποδεχθεί τον ρόλο. 

Τι δήλωσε η τηλεοπτική Diana

Όπως είπε η 32χρονη ηθοποιός "πιστεύω στην αρχή με πίεσε η ιδέα” είπε εξηγώντας πως "θα ήμουν πάνω από τον νεροχύτη της κουζίνας και θα σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να το κάνω. Είναι παγίδα, σωστά;”. Όταν άρχισε να μπαίνει περισσότερο στον ρόλο, όμως, και να διαβάζει το σενάριο της σειράς του Netflix συνειδητοποίησε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα αφού, όπως σκέφτηκε "είναι χαρακτήρες, Είναι ένας ρόλος”.

Η ηθοποιός μοιάζει αρκετά με την Diana όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από τα γυρίσματα του πέμπτου κύκλου του 'The Crown', η ίδια όμως δεν πιστεύει ότι μοιάζουν τόσο πολύ. Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν, μάλιστα, πολλές αρνητικές κριτικές για το πως παρουσιάζεται η βασιλική οικογένεια στη σειρά, η ίδια δεν έχει συγκεκριμένη άποψη γιατί δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τη ζωή των μελών της.

Η συνέχεια στο Harper'sBazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης