Ο Ryan Reynolds ξέρει πολύ καλά πώς να κάνει αφιερώσεις

O 46χρονος ηθοποιός τιμήθηκε με το Icon βραβείο στα People's Choice Awards και έκανε μια τρυφερή αφιέρωση στην Blake Lively.

Γράφει: Esquire Editors 07 Δεκεμβρίου 2022

O Ryan Reynolds ετοιμάζεται να καλωσορίσει το τέταρτο παιδί του με την Blake Lively και ο ευχαριστήριος λόγος του στα People's Choice Awards δεν θα μπορούσε να μην αφορά στην οικογένειά του.

Ο 46χρονος ηθοποιός τιμήθηκε στην τελετή απονομής των αμερικάνικων βραβείων με το Icon βραβείο και το παρέλαβε ευχαριστώντας την οικογένειά του. Μετά το αστείο "νιώθω ότι είμαι στην κηδεία μου με τη διαφορά ότι μπορώ να φύγω μετά”, τόνισε ότι η λίστα με τους ανθρώπους που ευγνωμονεί ξεκινά και τελειώνει με την οικογένειά του.


Οι αναφορές και οι αφιερώσεις του Ryan Reynolds

Ο σταρ αναφέρθηκε στη μητέρα του, Tammy, και τα τρία του αδέλφια, ένας εκ των οποίων τον είχε συνοδεύσει στην τελετή, αλλά και στον πατέρα του, James, που έφυγε από τη ζωή το 2015. 

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Elon Musk, τώρα και κατάσκοπος των ΗΠΑ;

Το μυστηριώδες έργο του Elon Musk και της Space X για την αμερικανική κυβέρνηση κοστίζει δισεκατομμύρια και ενοχλεί -προφανώς- Ρωσία και Κίνα.

Γραφει Παυλος Κρουστης