Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις φωτογραφίας που παρουσιάζονται αυτήν την εποχή στο Μιλάνο είναι αυτή του 84χρονου φωτογράφου Gian Paolo Barbieri, που μόλις εγκαινιάστηκε στην γκαλερί 29 Arts in Progress. Η 58χρονη Monica Bellucci έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα αυτή έκθεση φωτογραφίας. Η διάσημη Ιταλίδα παράλληλα πρωταγωνιστεί σε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του 84χρονου φωτογράφου, "The Man and The Beauty", το οποίο περιλαμβάνει μερικά από τα άλλα εμβληματικά σούπερ μόντελ όπως η Eva Herzigova.

Αδημοσίευτες δουλειές του Barbieri

Τα έργα που παρουσιάζονται, ένας συνδυασμός από αθέατα πορτρέτα και φωτογραφίες ζωγραφισμένες στο χέρι, περιλαμβάνουν επίσης αδημοσίευτα πλάνα του 1997, όπως αυτό της Eva Herzigova να τρώει μακαρόνια και να χορεύει στα πλακόστρωτα δρομάκια της Ρώμης.

Παράλληλα με τη δουλειά του με μερικά από τα πιο εμβληματικά supermodels του κόσμου, ο Barbieri έχει δημιουργήσει επίσης φωτογραφίες για μερικές από τις πιο διάσημες διαφημιστικές καμπάνιες για ιταλικές και διεθνείς μάρκες μόδας όπως Versace, Ferrè, Vivienne Westwood, Dolce & Gabbana, Valentino και Armani.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr