Πώς ο πρίγκιπας Χάρι έγινε ο πιο ενοχλητικός τύπος στην Αμερική

Ο γαλαζοαίματος ξανθομπούμπουρας είναι συνεχώς στη δημοσιότητα μόνο και μόνο επειδή γκρινιάζει για την οικογένειά του.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 20 Ιανουαρίου 2023

Στην αρχή, δεν μπορούσαμε παρά να νιώσουμε μία κάποια συμπάθεια για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Meghan Markle, όταν αποφάσισαν να το σκάσουν από έναν θεσμό κι ένα παλάτι που, όπως μας το περιέγραψαν, είναι γεμάτο με ρατσιστές και τρελούς. Η τόλμη τους, μας φαινόταν κάτι το αξιοθαύμαστο, κάτι που δεν μπορούσαμε παρά να τους την αναγνωρίσουμε. Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα αναμέναμε.

Τι πήγε λάθος

Αντί να αρχίσουν μια νέα, ήσυχη ζωή στη "γη της ελευθερίας", ξεκίνησαν από κοινού μια σειρά από δημόσιες εξομολογήσεις, σαν αυτές που κάνεις στους κολλητούς σου μετά από πολλά ουίσκια-κόλα ή τον ψυχοθεραπευτή σου. Η συνέντευξη στην Oprah, βλέπετε, πήγε καλά και είπαν να το συνεχίσουν έτσι, με τον ξανθό μπούμπουρα να μην μπορεί να βάλει τελεία σε όσα λέει - μέχρι και για τις χιονίστρες στο πέος του μας μίλησε.

Σειρά είχαν τα podcasts, μετά το Netflix και ακόμα πιο πρόσφατα η Ρεζέρβα, το αυτοβιογραφικό του βιβλίο στο οποίο γράφει για τα πάντα όλα χαρτί και καλαμάρι - γι' αυτό και πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι. 

Όταν η φάση όμως γίνεται "φτιάχνω ένα brandname για την πάρτη μου με το να γκρινιάζω και να κουτσομπολεύω όλη την ώρα την οικογένειά μου", θυμίζει αυτή τη σωστή και περιγραφική φράση του λαού που λέει "είπαμε στη γρια να κλάσει και μας έχεσε". Τον κάνει ενοχλητικό.

Προφανώς και ο πρίγκιπάς μας θέλει να πει την ιστορία του με τους δικούς του όρους, κάτι το λογικό όταν έχεις μεγαλώσει με το να σου λένε οι άλλοι ότι είσαι κάτι το ξεχωριστό, ότι το όνομά σου θα γραφτεί στην παγκόσμια Ιστορία. Αλλά αν έχεις γυρίσει την πλάτη σου στον απαρχαιωμένο θεσμό της βασιλείας, γιατί να σε νοιάζει; Γιατί να μην πας να αποκτήσεις ένα επώνυμο και να ζήσεις τη ζωή σου όπως όλος ο κόσμος ο καλός, ο λίγος;

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.