Η Gisele Bündchen έχει κάτι να πει για την δεύτερη απόσυρση του Tom Brady

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άρνηση του Brady να αποσυρθεί ήταν η αιτία χωρισμού του διάσημου ζευγαριού.

Γράφει: Esquire Editors 03 Φεβρουαρίου 2023

Το πισωγύρισμα του Tom Brady στο άθλημά του, ανακαλώντας τη δήλωσή του περί απόσυρσης ήταν ο λόγος που οδήγησε τη Gisele Bündchen να κάνει αίτηση διαζυγίου. Εν τέλει, λίγους μήνες μετά τον δημόσιο χωρισμό τους, ο διάσημος αθλητής αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αποχωρίσει για τα καλά από τον χώρο του αθλητισμού, αν και ήδη έχει χάσει την οικογένειά του. 

Τι σχολιάζει η Gisele

Σύμφωνα με πηγές από το κοντινό περιβάλλον του διάσημου μοντέλου, η Bündchen δεν είχε καμία ανάμειξη στην απόφαση του πρώην συζύγου της, από τη στιγμή που έχει προχωρήσει με τη ζωή της. "Είναι ειλικρινά χαρούμενη για εκείνον", ανέφερε η πηγή, προσθέτοντας πως "η Gisele έχει προχωρήσει με τη ζωή της εδώ και λίγο καιρό και είναι χαρούμενη με οτιδήποτε ο Tom επιλέξει να κάνει με τη ζωή του".

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης