Ο πρίγκιπας Harry δεν πέρασε μια φυσιολογική παιδική ηλικία- όσο κι αν η πριγκίπισσα Diana προσπαθούσε για το αντίθετο- αλλά ούτε και εύκολα εφηβικά χρόνια. Η ζωή του στο Παλάτι ήταν δύσκολη, ο θάνατος της μητέρας του τον είχε ισοπεδώσει συναισθηματικά και η κάθε του κίνηση γινόταν πρωτοσέλιδο στα αγγλικά tabloids. Ως μικρός γιος του διαδόχου του θρόνου, εξάλλου, και ως αδελφός του μελλοντικού βασιλιά, τα media του είχαν αποδώσει τον ρόλο του "επαναστάτη”, του royal που έκανε με την ανάρμοστη συμπεριφορά του τον πρίγκιπα William να φαίνεται το καλό παιδί. Και τώρα ήρθε ή ώρα του 'The Crown'.

Ο δούκας του Sussex έχει αναφερθεί στα παιδικά του χρόνια αλλά και στον τρόπο που τον αντιμετώπιζαν τα media στο βιβλίο του 'Ρεζέρβα', όμως τώρα ετοιμάζεται και το 'The Crown' να παρουσιάσει κάποιες στιγμές από τη ζωή του που είχαν συζητηθεί αρκετά. Μία από αυτές είναι και το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει όταν ο Harry αποφάσισε να εμφανιστεί σε πάρτι μασκέ ντυμένος με τη ναζιστική στολή με τη σβάστικα.

Τα λογικά σκληρά πρωτοσέλιδα

Τα πρωτοσέλιδα της εποχής είχαν δημοσιεύσει τη φωτογραφία του Harry με τη στολή με τους τίτλους να τον χαρακτηρίζουν "ο πρίγκιπας Ναζί”. Ο 20χρονος τότε royal είχε πάει στο πάρτι του Ολυμπιονίκη Richard Meade επιλέγοντας να φορέσει τη στολή με τη σβάστικα και αργότερα- όταν ξέσπασε το σκάνδαλο- είχε πει σε ανακοίνωσή του: "Λυπάμαι πολύ αν πρόσβαλα κάποιους. Ήταν μια κακή επιλογή στολής και απολογούμαι”.

Η συνέχεια στο Harper'sBazaar.gr