Όταν κάποιος διαβάζει για μία νέα συνεργασία μεταξύ του θρυλικού παίκτη γκολφ, Tiger Woods και του τραγουδιστή, Justin Timberlake, εύλογα περιμένει να σχετίζεται με κάποιο από τα επαγγέλματά τους. Αντ' αυτού, οι δύο υπερταλαντούχοι άνδρες -ο καθένας στο χώρο του- ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα πεδίο, έξω από τα νερά τους, ξεκινώντας ένα νέο real estate εγχείρημα ακινήτων στη Φλόριντα, και συγκεκριμένα σε μία τοποθεσία που γειτνιάζει με το Wellington International Showgrounds, έδρα του Χειμερινού Φεστιβάλ Ιππασίας.

Το επιχειρηματικό εγχείρημα

Η Nexus Luxury Collection, όπως ονομάζεται η εταιρεία πίσω από τη νέα οικιστική ανάπτυξη, έχει ωστόσο πολλές διασυνδέσεις με τον αθλητισμό. Ανάμεσα στους φίλαθλους ιδρυτές της εταιρείας βρίσκεται ο Ernie Els, επίσης επαγγελματίας γκολφέρ και πρώην νούμερο 1 στον κόσμο, καθώς και ο δισεκατομμυριούχος Joe Lewis και η Tavistock Group του. Για όσους δεν έχουν γνώσεις αγγλικού ποδοσφαίρου, ο Lewis είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Premier League, Tottenham Hotspur. 

Ο επίσημος ιστότοπος του Wellington περιγράφει το έργο ως "μια ιδιωτική οικιστική κοινότητα θέρετρου 600 στρεμμάτων που που γιορτάζει το καλύτερο της ζωής στη Νότια Φλόριντα και τον πλούσιο ιππικό τρόπο ζωής της". Όσοι είναι πίσω από το μεγαλόπνοο σχέδιο, επιθυμούν να παρουσιάσουν έναν συνδυασμό πολυτελών κατοικιών και αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων γηπέδων τένις, pickleball και padel - και, φυσικά, ένα γήπεδο γκολφ που θα περιλαμβάνει 18 τρύπες.

Τέλος, σύμφωνα με το Bloomberg, το κόστος για τα ολοκληρωμένα σπίτια και τα condos ξεκινά μεταξύ 4 και 5 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ για τους χώρους για προσαρμοσμένες κατοικίες έχει ως αφετηρία τα 3 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.