Δύο πράγματα είναι σίγουρα για κάθε μέρα που περνάει. Πρώτον, ότι ο ήλιος θα δύσει από τη Δύση και δεύτερον, ότι ο Leonardo DiCaprio θα βγαίνει με κάποιο μοντέλο, αυστηρά μέχρι 25 ετών. Ε λοιπόν, ήρθε η στιγμή που μπορεί να ανατραπεί ολόκληρη η κοσμοθεωρία σου. Και όχι μην αγχώνεσαι για τον ήλιο, ο DiCaprio απλώς -πιθανολογείται- πως έχει νέο αμόρε, ετών 41. Τίποτα δεν είναι βέβαιο, ωστόσο η Natasha Poonawalla εθεάθη να βγαίνει από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στις Κάννες, μαζί με τον ηθοποιό. Μάλιστα, οι δυο τους μάλλον έχουν και προϊστορία, αφού τον περασμένο Φεβρουάριο φαίνεται πως είχαν δειπνήσει μαζί.

Μπορεί να πεις "μαζεύονται πολλές συμπτώσεις", αλλά η εντυπωσιακή Ινδή είναι παντρεμένη με τον διευθύνοντα σύμβουλο του "Serum Institute", Adar Poonawalla και το χρονικό των συναντήσεων με τον DiCaprio ίσως να πρόκειται απλώς για μία στενή φιλία.

Ποια είναι η Natasha Poonawalla 

Κατάγεται από την Ινδία και είναι επιχειρηματίας, πρόεδρος του φιλανθρωπικού ιδρύματος "Villoo Poonawalla", που είναι αφιερωμένη στη μνήμη της μητέρας του συζύγου της.

Επιπλέον, αποτελεί εκτελεστική διευθύντρια του Ινστιτούτου "Serum" της Ινδίας, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής εμβολίων στον κόσμο.

Λατρεύει τη μόδα, κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό από τις φαντασμαγορικές και απόλυτα στιλάτες εμφανίσεις της, ενώ και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι "πλούσιος" από τα εντυπωσιακά looks της.

Πρόκειται για μία πολύ κομψή και πανέμορφη γυναίκα, όποτε σίγουρα, δε θα κατηγορούσαμε τον DiCaprio αν έκανε μία εξαίρεση στο "χρυσό κανόνα" του για τη Natasha Poonawalla, ωστόσο όλα δείχνουν πως προς το παρόν δε υπάρχει κάτι ρομαντικό μεταξύ τους.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.