Μια φορά κι έναν καιρό, η Tina Turner έριξε χυλόπιτα στον Steven Spielberg

Με αφορμή τον θάνατο της εμβληματικής ερμηνεύτριας, θυμόμαστε μία -σχετικά- άγνωστη ιστορία από τη ζωή της.

Η θρυλική Tina Turner έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών στις 24 Μαΐου, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι της στη μουσική βιομηχανία και κάνοντάς μας όλους να παραδεχθούμε πως ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε "simply the best". Με αφορμή το θάνατό της, θυμόμαστε μία από τις άγνωστες ιστορίες που κάνουν τη ζωή της τραγουδίστριας ακόμη πιο "μαγική".

Συγκεκριμένα, σε παλαιότερη συνέντευξή της που ήρθε πρόσφατα εκ νέου στην δημοσιότητα, η αείμνηστη Tina Turner μίλησε για την είσοδό της στην κινηματογραφική βιομηχανία και αποκάλυψε γιατί τo 1985 απέρριψε την πρόταση να πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Steven Spielberg με τίτλο The Colour Purple.

Η σταρ τότε είχε δηλώσει στην Ιταλίδα Serena Dandini πως αδυνατούσε να συμμετάσχει σε μία ταινία που της θύμιζε τόσο τον τραυματικό, για εκείνη, γάμο της με τον πρώην άνδρα της, Ike Turner. "Θέλω να πω, μιλάω πάντα στον Τύπο για τη ζωή μου και τώρα να κάνω μια ταινία; Απλά σέρνω τον εαυτό μου προς τα κάτω", είχε τονίσει.

Υπενθυμίζουμε πως η Tina Turner είχε υποστεί κακοποίηση σε ηλικία 16 ετών, όταν ήταν ήδη παντρεμένη με τον τότε σύζυγό της. "Προσπαθώ να ξεχάσω το παρελθόν γιατί έχει τελειώσει", είχε πει. "Έχει τελειώσει. Τελείωσα αυτό το κομμάτι της ζωής μου και δεν πρόκειται να κάνω ένα κομμάτι που θα μου θυμίζει αυτό που έχω ήδη ζήσει", συνέχισε. "Νομίζω ότι ο Steve κατάλαβε ότι δεν μπορούσα να το κάνω γι' αυτόν τον λόγο, τελικά, αφού εξέφρασα πραγματικά ποιος ήταν".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.