Ο άπιστος Neymar απολογείται στη Bruna Biancardi

O Neymar απάτησε τη γυναίκα του ενώ είναι έγκυος και απολογήθηκε δημόσια: "Συγγνώμη, η αγάπη μας για το μωρό μας θα νικήσει".

Λίγες ημέρες πριν, έγινε γνωστό ότι ο Neymar έχει το δικαίωμα να απατήσει τη σύντροφό του, Bruna Biancardi εφόσον τηρεί τρεις συγκεκριμένες συνθήκες. Το άτυπο deal ανάμεσα στο ζευγάρι έγινε γνωστό, μαζί με τις προϋποθέσεις που έθεσε η σύντροφος του ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον αφήνει να έχει ερωτικές σχέσεις και με άλλες γυναίκες. Πρέπει να είναι διακριτικός στα ραντεβού του, να χρησιμοποιεί προφυλάξεις και να μη φιλά άλλες γυναίκες στο στόμα. Ε, λοιπόν λίγες ώρες αργότερα ο Βραζιλιάνος τα έκανε μαντάρα.

Διαβάστε Επίσης

Καθώς η έγκυος Biancardi βρισκόταν στη Μύκονο για διακοπές, έγινε viral η είδηση ότι ο 31χρονος την απάτησε με τη γνωστή βραζιλιάνα blogger, Fernanda Campos. Επομένως ο πρώτος όρος πήγε περίπατο και δεν γνωρίζουμε τι έγινε με τους άλλους δύο. Ο Ney πάντως παραδέχθηκε το λάθος του και φρόντισε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στη σύντροφό του, μέσω post στο Instagram.

Η δημόσια συγγνώμη του Neymar στην Bruna

"Το κάνω αυτό για εσάς τους δύο και την οικογένειά σου. Να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Δε χρειαζόταν. Αλλά σε χρειάζομαι στη ζωή μας. Είδα πόσο εκτέθηκες και πόσο υπέφερες απ' όλα αυτά και πολύ θα ήθελες να είσαι δίπλα μου. Και εγώ δίπλα σου. Έκανα ένα λάθος. Έκανα ένα λάθος μαζί σου. Τολμώ να πω ότι κάνω λάθη κάθε μέρα εντός και εκτός γηπέδου. Αλλά τα λάθη μου στην προσωπική μου ζωή τα επιλύω στο σπίτι, ιδιωτικά με την οικογένεια και τους φίλους μου...

Όλα αυτά έχουν επηρεάσει έναν από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους στη ζωή μου. Η γυναίκα που ονειρευόμουν να είναι στο πλευρό μου, η μητέρα του παιδιού μου. Όλα αυτά έφτασαν και στην οικογένειά σου, που σήμερα είναι και οικογένειά μου. Όλα αυτά έγιναν σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή όπως είναι η μητρότητα. Bru, ζήτησα ήδη συγγνώμη για τα λάθη μου, για την περιττή έκθεση αλλά νιώθω υποχρεωμένος να το κάνω και δημόσια. Εάν ένα προσωπικό θέμα έχει γίνει δημόσιο, η συγγνώμη πρέπει να δημοσιοποιηθεί. Δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς εσένα. Η αγάπη μας για το μωρό μας θα νικήσει, η αγάπη μας ο ένας για τον άλλον θα μας δυναμώσει. Σε αγαπώ".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας