Η Anne Hathaway γνώρισε τον σύζυγό της τη χειρότερη στιγμή

Η ιστορία της είναι η απόδειξη ότι ο άνθρωπος της ζωής μας έρχεται όταν δεν το περιμένουμε.

Στην τελευταία της ταινία The Idea of You, η Anne Hathaway υποδύεται μια 40χρονη ανύπαντρη μητέρα που ξεκινάει ένα ειδύλλιο με ένα 20χρονο αγόρι-μπάντερ.

Στην πραγματική ζωή, η Hathaway είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό, παραγωγό και σχεδιαστή κοσμημάτων Adam Shulman εδώ και 12 χρόνια ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Jonathan, 8 ετών, και τον Jack, 4 ετών.

Η Anne Hathaway λοιπόν, γνώρισε τον Shulman στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Palm Springs το 2008 μέσω ενός κοινού φίλου. Τότε, η δημοφιλής ηθοποιός περνούσε μια δύσκολη περίοδο αφού μόλις είχε χωρίσει με το προηγούμενο αγόρι της, τον επιχειρηματία Raffaello Follieri, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση για απάτη και ξέπλυμα χρήματος λίγο αργότερα. Ωστόσο, η Anne κατάλαβε αμέσως ότι ο Shulman ήταν κάποιος που άξιζε να "ακολουθήσει". "Ήξερα από τη στιγμή που τον γνώρισα ότι ήταν ο έρωτας της ζωής μου", δήλωσε στο Harper's Bazaar UK. "Ήξερα επίσης ότι δεν θα μπορούσα να τον γνωρίσω σε χειρότερη στιγμή".

Μετά από περίπου 3 χρόνια σχέσης, ήρθε και η πρόταση γάμου. Στον γάμο τους, η Hathaway επέλεξε να μη φορέσει κοσμήματα ενώ από τους 150 καλεσμένους δεν υπήρχαν ούτε ένας που να σχετίζεται με το Χόλιγουντ.
"Ήταν μόνο φίλοι και οικογένεια", δήλωσε ένας καλεσμένος στο People. "Δεν υπήρχαν αστέρες του κινηματογράφου. Υπήρχαν μόνο λίγοι άνθρωποι της δουλειάς εκεί, όπως ο κασκαντέρ της".

Με τον άνθρωπο αυτόν λοιπόν, που γνώρισε τη χειρότερη στιγμή της, η Hathaway έκανε δύο παιδιά ενώ όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, ο δρόμος προς τη μητρότητα δεν ήταν εύκολος. "Για όλους όσοι περνούν την κόλαση της υπογονιμότητας και της σύλληψης, να ξέρετε ότι δεν ήταν μια ευθεία γραμμή σε καμία από τις εγκυμοσύνες μου", έγραψε σε λεζάντα στο Instagram το 2019 όταν ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα