Ο Tom Cruise και η Elsina Khayrova μόλις χώρισαν

Και ξέρουμε την αιτία.

Σε διάλυση οδηγήθηκε η σχέση του Tom Cruise και της Elsina Khayrova, με πηγές από το περιβάλλον τους να επιβεβαιώνουν την είδηση. Πριν από περίπου έναν μήνα, δημοσιεύματα αναφέρθηκαν στη ψυχρή ατμόσφαιρα που επικρατούσε μεταξύ του ζευγαριού, ενώ ορισμένοι μίλησαν για ένα τέλος που φαινόταν να πλησιάζει.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία δημοσιεύματα που ανέφεραν κρίση στη σχέση τους επιβεβαιώθηκαν με πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού να αναφέρει στο Page Six: "Ο Tom ένιωθε ότι τα πράγματα κινούνταν πολύ γρήγορα, ειδικά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Δεν ήταν ακόμα εκεί συναισθηματικά, οπότε έχει ψυχραθεί, αλλά εξακολουθούν να έχουν επαφή". Επιπλέον, η ίδια πηγή ανέφερε: "Ο Tom θέλει να το πηγαίνει αργά με όποια βγαίνει, καθώς αισθάνεται ότι έχει πληγωθεί από αρκετές πρώην του".

Εκφράζοντας την επιθυμία του να κρατήσει την προσωπική του ζωή πιο ιδιωτική, ο Cruise δείχνει πως θέλει να αφήσει πίσω του αυτή την περίοδο και να επικεντρωθεί στον εαυτό του.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, η Elsina Khayrova ήταν εκείνη που επέλεξε τη διάλυση της σχέσης τους. "Δεν υπάρχουν κακές σχέσεις μεταξύ τους. Απλώς είχαν μια διαφορετική ιδέα για το πώς θα ήθελαν να είναι η σχέση τους", εξήγησε η ίδια πηγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώην ζευγάρι είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά μαζί σε ένα πάρτι, τον Δεκέμβριο του 2023, στο Λονδίνο.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος