Από όλα τα φρούτα που έχει να προσφέρει το καλοκαίρι, το καρπούζι σίγουρα βρίσκεται στην κορυφή. Τίποτα δεν είναι πιο αναζωογονητικό από μια κρύα φέτα φρέσκο ​​καρπούζι μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα.

Υπάρχει ωστόσο ένα εξαιρετικά απλό κόλπο που ενισχύει όχι μόνο τη γεύση του καρπουζιού, αλλά και τα οφέλη του για την υγεία: η προσθήκη αλατιού.

Καρπούζι και οφέλη

Το καρπούζι αποτελείται σε ποσοστό 91,45% από νερό ενώ περιέχει μεγάλη ποσότητα λυκοπενίου. Είναι επίσης πλούσιο σε Β6, Α και C. Υπάρχουν πέντε λόγοι για να φας μια φέτα καρπούζι, σήμερα κιόλας.

Η συνέχεια στο Shape.gr