Από όλα τα φρούτα που έχει να προσφέρει το καλοκαίρι, το καρπούζι σίγουρα βρίσκεται στην κορυφή. Τίποτα δεν είναι πιο αναζωογονητικό από μια κρύα φέτα φρέσκο καρπούζι μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα.
Υπάρχει ωστόσο ένα εξαιρετικά απλό κόλπο που ενισχύει όχι μόνο τη γεύση του καρπουζιού, αλλά και τα οφέλη του για την υγεία: η προσθήκη αλατιού.
Καρπούζι και οφέλη
Το καρπούζι αποτελείται σε ποσοστό 91,45% από νερό ενώ περιέχει μεγάλη ποσότητα λυκοπενίου. Είναι επίσης πλούσιο σε Β6, Α και C. Υπάρχουν πέντε λόγοι για να φας μια φέτα καρπούζι, σήμερα κιόλας.
Η συνέχεια στο Shape.gr