Βρέθηκε η χαμένη -εδώ και 57 χρόνια- γυμνή σκηνή της Marilyn Monroe από το "The Misfits"

Όλοι πίστευαν πώς είχε καταστραφεί μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Η εικόνα της Marilyn Monroe, συνεχίζει ακόμα και σήμερα, πολλές δεκαετίες μετά τον θάνατό της να σαγηνεύει τον αντρικό -αλλά και τον γυναικείο- πληθυσμό. Οι λόγοι; Τόσοι πολλοί που θα χρειαζόταν κοινωνικοοικονομική ανάλυση της εποχής μας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το γεγονός ότι η χαμένη εδώ και 57 χρόνια γυμνή σκηνή από το The Misfits βρέθηκε, αποτελεί είδηση πρώτου μεγέθους για τον πλανήτη.

Βρέθηκε η χαμένη -εδώ και 57 χρόνια- γυμνή σκηνή της Marilyn Monroe από το "The Misfits"

Η επίμαχη σεκάνς, όπου η Marilyn αφήνει το σεντόνι να πέσει αποκαλύπτοντας το σώμα της στον Clark Cable, είχε κοπεί από την τελική έκδοση της ταινίας διότι ο σκηνοθέτης, John Huston, θεώρησε πώς δεν εξυπηρετούσε το σενάριο της ταινίας.

Την κρατούσε σαν επτασφράγιστο μυστικό, κλειδωμένη σε ένα σεντούκι από το 1999

Παρόλα αυτά ο παραγωγός Frank Taylor αντιμετώπιζε μεγάλη δυσκολία στο να την αποχωριστεί. Έτσι την κράτησε μόνο για τον εαυτό του. Ο γιος του παραγωγού όμως, αποκάλυψε ότι η σκηνή υπάρχει ακόμα, αφού ο ίδιος την κρατούσε σαν επτασφράγιστο μυστικό, κλειδωμένη σε ένα σεντούκι από το 1999 όταν κι ο πατέρας του άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο. Γιατί όμως θέλησε να αποκαλύψει την ύπαρξή της τώρα; Αφορμή για τη μεγάλη αποκάλυψη στάθηκε το βιβλίο Marilyn Monroe: The Private Life of a Public Icon του του Charles Casillo, ο οποίος και πήρε ειδική άδεια για να παρακολουθήσει την σκηνή.

Marily Monroe γυμνή σκηνή 3

To The Misfits (1961), σε σενάριο του τότε συζύγου της απόλυτης ξανθιάς σταρ, Arthur Miller, θα αντιμετωπιζόταν σαν καταραμένο τις δεκαετίες που ακολούθησαν: ο Clark Cable πέθανε 12 μέρες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων ενώ και για την Marilyn Monroe έμελλε να είναι η τελευταία της ταινία.

Αυτό που μένει πια είναι να ληφθεί μία απόφαση για το σπάνιο υλικό που βρέθηκε. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πώς θα έπρεπε να καταστραφεί και να μη δημοσιευτεί στο κοινό, αφού εξετέλεσε τον σκοπό του βοηθώντας στην έρευνα για τη ζωή της Monroe. Όμως, όπως όλα δείχνουν, την τελευταία λέξη θα έχει ο γιος του παραγωγού, Curtice Taylor.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι τα αυτοκίνητα SDV;

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για την επόμενη μέρα της αυτοκίνησης.

Γραφει TopGear

Ανθή Φακιδάρη, η 20χρονη Ελληνίδα που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Η Ανθή Φακιδάρη έχει περπατήσει μεταξύ άλλων στις πασαρέλες των Chanel, Armani και Givenchy.

Νίκος Παππάς - Βαγγέλης Περρής, ένα ακόμη αχρείαστο beef

Όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Το Dragon's Dogma 2 είναι απλά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2024

Δοκιμάσαμε το νέο action RPG της Capcom και σου μεταφέρουμε την εμπειρία μας.

Γραφει Παυλος Κρουστης