Κακά τα ψέματα παιδιά, ο Kendrick Lamar έδωσε μια θρυλική συναυλία στο Caesars Superdome, όπου νικητές της βραδιάς αναδείχθηκαν οι Philadelphia Eagles. Αφού ο Samuel L. Jackson προλόγισε το ημίχρονο του Super Bowl LIX ως Uncle Sam, ο Lamar ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως τα Humble, All the Stars και Not Like Us.
Όπως περιμέναμε, η SZA τον συνόδευσε στα Luther και All the Stars, οι χορογραφίες ήταν όπως έπρεπε και ο Lamar δε δίστασε να ανέφερε το όνομα του Drake -με τον οποίο έχει beef- χαμογελώντας σαρδόνια στην κάμερα.
Στο ημίχρονο του Lamar συμμετείχε επίσης ο παραγωγός του, DJ Mustard, καθώς και η σούπερ σταρ του τένις Serena Williams. Σύμφωνα με όσα λέγονται, η εμφάνισή της ήταν μία ακόμη ευθεία βολή κατά του Drake από τον ράπερ του Compton, καθώς Williams και ο Drake φέρονται να έβγαιναν στο παρελθόν.
Γενικά, ο Drake δεν περνά πολύ καλά αυτόν τον μήνα. Λίγο τα 5 βραβεία του του Lamar στα Grammys το περασμένο σαββατοκύριακο, λίγο η εμφάνισή του στο Super Bowl, δε θέλει και πολύ. Μάλιστα λέγεται πως αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο καναδός χιπ-χοπερ φόρεσε ένα φούτερ με τρύπες από σφαίρες στην πιο πρόσφατη συναυλία του στην Αυστραλία: για να αποδείξει ότι παραμένει ζωντανός παρά τα πυρά που δέχεται από τους "εχθρούς" του.
Παρεμπιπτόντως, ούτε ο Lil Wayne ούτε η Taylor Swift ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με τον Lamar, ωστόσο η δεύτερη βρέθηκε στο γήπεδο για να υποστηρίξει τον σύντροφό της, Travis Kelce και δέχθηκε αποδοκιμασίες από τους παρευρισκόμενους.
Τι συνέβη πριν από την εμφάνιση του Kendrick Lamar
Προτού ξεκινήσει το παιχνίδι, ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής και τραγουδοποιός Jon Batiste ερμήνευσε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο.
Ακολούθησαν οι Trombone Shorty και Lauren Daigle που τραγούδησαν America the Beautiful", ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε στη σκηνή η Ledisi για να παρουσιάσει τη δική της εκδοχή στο Lift Every Voice and Sing.
Ανάμεσα στους VIPs του σταδίου, βρέθηκε ο Bradley Cooper με πράσινο σακάκι και καπέλο για να στηρίξει τους αγαπημένους του Eagles, όπως και οι Kevin Costner, Pete Davidson, Adam Sandler και Paul Rudd. Βέβαια, για κάποιους την παράσταση έκλεψε ο Lionel Messi.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.