Ένας τύπος μπαίνει πάρα πολύ χαλαρός σε ένα μπαρ φορώντας σαλβάρι, γυαλιά και το πιο χαρακτηριστικό cardigan στην ιστορία του σινεμά. Μοιάζει σα να μην πέρασε ούτε μία μέρα από τότε που ο Big Lebowski (1998) παρέδιδε μαθήματα coolness σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ναι, ο Jeff Bridges επέστρεψε δριμύτερος μαζί με τον χαρακτήρα που έγινε θρύλος χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα.

Που τον βρίσκουμε; Σε ένα teaser που κυκλοφόρησε στο Twitter κι έχει βάλει φωτιά στους εκατομμύρια οπαδούς του The Dude.

Το βίντεο διαρκεί μόλις δεκαπέντε δευτερόλεπτα, ο Bridges δεν λέει κουβέντα, μόνο κοιτάζει με τον χαρακτηριστικό λεμποφσκικό τρόπο την κάμερα κάτω από τα κοκάλινα γυαλιά του κι η μόνη πληροφορία που μας δίνει είναι μία ημερομηνία: 3 Φεβρουαρίου 2019.

Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι θέλει να πει ο ποιητής. Είναι ένα teaser που ετοιμάζει μία μεγάλη επιστροφή του Big Lebowski εικοσιένα χρόνια μετά ή απλά ένα διαφημιστικό κόλπο για το Super Bowl που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα; Ή μήπως και τα δύο;

Δεν χρειάζεται να βιαστούμε για συμπεράσματα. Μπορούμε απλά να προχωρήσουμε όπως μας δίδαξε ο Dude: Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.