Το teaser που κυκλοφόρησε λίγες ημέρες πριν, έκανε τους οπαδούς του Big Lebowski να το πιστέψουν. Όμως, όχι, πλέον είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Ο Dude απλά επέστρεψε σε ένα διαφημιστικό για μία μπύρα.
Δίπλα του, στο ρόλο της συμπρωταγωνίστριας βρέθηκε η Sarah Jessica Parker υποδυόμενη τον ρόλο της καριέρας της, την Carrie Bradshaw του Sex and the city. Η Stella Artois επέλεξε τα 90s και τη νοσταλγία για να προωθήσει τη νέα της καμπάνια, η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει με το σοβαρό πρόβλημα πόσιμου νερού που αντιμετωπίζουν διάφορες περιοχές της Γης.
Το concept της διαφήμισης που θα προβληθεί κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του Super Bowl, στον πιο πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο για την Αμερική με άλλα λόγια, θέλει την Carrie και τον Dude να ανταλλάσσουν τα cocktails που έγιναν συνώνυμά με τους χαρακτήρες τους (Cosmopolitan και White Russian αντίστοιχα) για μία μπύρα.
Εκείνη ντυμένη, όπως πάντα, με την τελευταία λέξη της μόδας κι ο Jeff Bridges φορώντας -τι άλλο;- το σαλβάρι και τη ζακέτα που έγραψαν κινηματογραφική ιστορία.
Δεν έχει, λοιπόν, Big Lebowski 2, προχωράμε.