Έχοντας κλείσει το μεγαλύτερο κεφάλαιο της μέχρι στιγμής πορείας του στην υποκριτική -οκτώ χρόνια δεν είναι και λίγα-, ο Kit Harington είναι έτοιμος να σπάσει τα δεσμά του Jon Snow, του ήρωα του Game of Thrones που ενσάρκωσε από το 2011 μέχρι και φέτος και τον έκανε γνωστό τοις πάσι. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έδωσε αστειευόμενος κατά την εμφάνισή του στο Saturday Night Live.

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, την Κυριακή 14 Απριλίου, ο 32χρονος Βρετανός φορώντας παστέλ κοστούμι με μαύρο ζιβάγκο βρέθηκε στο πλατό της μεταμεσονύχτιας τηλεοπτικής εκπομπής. Ανέλαβε ρόλο παρουσιαστή, αποδεικνύοντας ότι η κωμωδία ή έστω η παρωδία του πηγαίνει πολύ. "Αποφάσισα να ξυριστώ. Δεν μοιάζω με τον Jon Snow στην εφηβεία του;", ανέφερε σχολιάζοντας το νέο του look και ξεκίνησε τον απολαυστικό μονόλογό του, απαντώντας στις ζωντανές ερωτήσεις του κοινού.

Ανάμεσα στους θεατές ήταν και η Emilia Clarke. "Δώσε μας μία εικόνα για το τέλος της σειράς;", τον ρώτησε. "Αφού παίζεις στο σόου. Μην κάνεις ότι δεν γνωρίζεις", της απάντησε. "Μα με ξέρεις, ξεχνάω εύκολα", ανταπάντησε εκείνη.

Τέλος, ο Harington αστειεύτηκε σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του HBO, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τη δημιουργία spin-off σειράς του Game of Thrones. Το παρακάτω βίντεο είναι κατατοπιστικό, με το ερωτικό γράμμα του Jon Snow στον κρυφό εραστή του, Night King και το animation με την Arya, μία παρωδία της σειράς κινουμένων σχεδίων του MTV, να είναι ανάμεσα στα σκετς που ξεχωρίζουν.