Τώρα μπορείς να βρεθείς στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Martin Scorsese

Ο Robert De Niro και ο Leonardo DiCaprio εξηγούν πώς μπορείς να αρπάξεις την ευκαιρία.

Προκειμένου να κινητοποιήσουν και να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο να συμμετάσχει στην προσπάθεια σίτισης και χρηματοδότησης οικογενειών που έχουν χάσει τις δουλειές, τους μισθούς και την ασφάλειά τους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, celebrities από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ξεκίνησαν την πρωτοβουλία Αll in Challenge.

Στο πλαισίου του νέου αυτού challenge λοιπόν, ο Robert De Niro και ο Leonardo DiCaprio καλούν τους πολίτες να προσφέρουν ό,τι μπορούν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και με αυτό τον τρόπο να λάβουν μέρος σε μία απίθανη κλήρωση: να βρεθούν στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Martin Scorsese, όπου οι δυο τους συμπρωταγωνιστούν, να τους γνωρίσουν από κοντά και να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του φιλμ.

Πρόκειται για το Killers of the Flower Moon -τα γυρίσματα διακόπηκαν ξαφνικά λόγω του lockdown-, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του δημοσιογράφου και συγγραφέα David Grann και διαδραματίζεται στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1920, όπου μέλη της ινδιάνικης φυλής Osage δολοφονούνται υπό μυστήριες συνθήκες. Η υπόθεση απασχόλησε έντονα το τότε νεοσύστατο FBI και τον J. Edgar Hoover, καθώς η εύρεση πετρελαίου στη γη των Osage θεωρείτο ο βασικότερος λόγος της εξόντωσής τους.


Φωτογραφίες Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης