OfftheGrid, το Tinder του ταξιδιώτη

Το OfftheGrid φιλοδοξεί να φέρει κοντά τους μοναχικούς ταξιδιώτες κι εμείς αναρωτιόμαστε για τους κινδύνους που εγκυμονεί.

Προφανώς, υπάρχει λόγος που τα dating apps είναι τίγκα στις φωτογραφίες από ταξίδια καθώς, σύμφωνα με σοβαρές έρευνες, τείνουν να προσελκύουν έως και 30% περισσότερα likes από τις συνηθισμένες pics, οι οποίες δεν είναι τραβηγμένες σε παραλίες ή λαγκάδια. Επιπλέον, το 62% των αντρών και το 74% των γυναικών, κατά πώς μαρτυρούν δεδομένα που έχουν ληφθεί από τη μαμά-εταιρεία του Tinder, επιθυμούν σύντροφο που να μοιράζεται μαζί τους κοινά ταξιδιωτικά ενδιαφέροντα. Απολύτως λογική, λοιπόν, η επινόηση του OfftheGrid, ενός dating app κομμένου και ραμμένου στις ανάγκες των ταξιδιωτών.

Τι εστί OfftheGrid

Το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό app φιλοδοξεί να φέρει την εμπειρία του Tinder στην ταξιδιωτική αγορά. Οι χρήστες του, μπορούν να κάνουν swipe (δεξιά ή αριστερά) και να τσατάρουν με άλλους ταξιδιώτες οι οποίοι τους φαίνονται ενδιαφέροντες, ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν μοναδικά μέρη, που θα μπορούσαν να επισκεφθούν.

Κοντολογίς, το OfftheGrid επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται όσες λεπτομέρειες και όσες φωτογραφίες θέλουν από τα ταξίδια τους ενώ, χάρη στο tab Discover, τους δίνεται η δυνατότητα να εγκρίνουν μέσω swipe τις φωτογραφίες των άλλων ταξιδευτών αλλά και να τους συναντήσουν στην πραγματική τους ζωή.

OfftheGrid, το Tinder του ταξιδιώτηOfftheGrid

Η ιδέα πίσω από το app είναι να κάνει ευκολότερο σε όσους ταξιδεύουν μόνοι το να συναντούν άλλους ανθρώπους, κάτι που, θεωρητικά, αποτελεί καλή ιδέα.

> Διάβασε ακόμα: Πώς να μείνεις σε ένα κάστρο βγαλμένο από το House of the Dragon

Το θέμα της ασφάλειας

Στην πράξη, βέβαια, το OfftheGrid εγκυμονεί όλους τους κινδύνους των dating apps, συν τη γνώση ότι ο άνθρωπος με τον οποίο διαντιδράς γνωρίζει πως είσαι μόνος ή μόνη σου σε έναν ξένο τόπο.

> Διάβασε ακόμα: Σύντομα θα μπορείς να επισκεφθείς το φεγγάρι στο Ντουμπάι

Προς το παρόν, το OfftheGrid επαληθεύει τους χρήστες μέσω του email, του τηλεφωνικού αριθμού και του λογαριασμού τους στο Facebook, παρ' όλα αυτά, δεν υπάρχει κάποιο επιπλέον σύστημα προστασίας.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.