Τώρα η μαμά σου μπορεί να σου κάνει προξενιό στο Tinder

Να μία είδηση που θα χαροποιήσει, ιδιαίτερα, τις ελληνίδες μάνες. Εντάξει, και τους πατέρες, δεν κάνουμε διακρίσεις.

Η τεχνολογία έχει αλλάξει πολλά πράγματα στην καθημερινότητά μας, ακόμη και το πως βρίσκουμε ταίρι. Τώρα, μία νέα λειτουργία του Tinder ήρθε για να κάνει ακόμη πιο ρεαλιστική και ολοκληρωμένη την εμπειρία μας στο online dating, προσθέτοντας το concept του παλιού, καλού(;) προξενιού σε αυτό.

Η δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών, μέσω της λειτουργίας Matchmaker, θα επιτρέπει στους χρήστες να προσκαλούν άλλους για να αξιολογήσουν πιθανά ταίρια γι' αυτούς, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα το Tinder. Ναι, όπου matchmaker, μπορείς να σκεφτείς και τους γονείς σου, δεν υπάρχει περιορισμός σε αυτό. 

Οι χρήστες μπορούν να προσκαλέσουν έως και 15 άτομα να δουν τα προφίλ πιθανών ταιριασμάτων στην εφαρμογή γνωριμιών. Μάλιστα, οι Matchmakers δεν χρειάζονται καν δικό τους προφίλ στο Tinder, κάτι που κάνει τη διαδικασία πολύ ευκολότερη, ενώ θα έχουν 24 ώρες για να σταθμίσουν, αλλά δεν θα μπορούν να στείλουν μηνύματα σε κανέναν για λογαριασμό του χρήστη. Πάλι καλά, θα πούμε εμείς.

Ένα προφίλ θα επισημανθεί ως σύσταση αν άρεσε σε έναν Matchmaker, αλλά εξακολουθεί να εξαρτάται τελικά από τον χρήστη αν θα κάνει swipe αριστερά ή δεξιά. 

"Το Tinder Matchmaker φέρνει τον κύκλο της εμπιστοσύνης σας στο ταξίδι της γνωριμίας σας και σας βοηθά να δείτε τις δυνατότητες που μπορεί να παραβλέπετε από τη σκοπιά των πιο κοντινών σας προσώπων", δήλωσε η Melissa Hobley, επικεφαλής μάρκετινγκ του Tinder, στο δελτίο τύπου της Δευτέρας.

Η λειτουργία είναι τώρα διαθέσιμη σε 15 χώρες και το Tinder αναφέρει ότι πρόκειται να την επεκτείνει σε περισσότερες χώρες τους επόμενους μήνες. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η πρώτη μεξικανική βελτιωμένη Porsche έχει παρατσούκλι και λέγεται 'Mariachi'

Η συνεργασία του ιάπωνα καλλιτέχνη, Akira Nakai, και του ταλαντούχου Μεξικανού βελτιωτή, Juca, "γέννησε" την Porsche 911 RWB "Mariachi".

Γραφει Παυλος Κρουστης

Mark Zuckerberg, τι σου συμβαίνει;

Ο Mr. Facebook ξαφνικά δείχνει να ενδιαφέρεται για τα ρούχα που φοράει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Κι αν η χρήση κάνναβης αλλάζει το DNA μας;

Σύμφωνα με μελέτη, η χρήση κάνναβης μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στο επιγονιδίωμα του ανθρώπινου σώματος.