Τι να μην πεις στο πρώτο ραντεβού για να πάει καλά

Αν θες να υπάρξει και δεύτερο, τσέκαρε όσα έχουμε να πούμε.

Στα πρώτα ραντεβού λέγονται πολλά. Αυτό φυσικά, δεν είναι και το καλύτερο που μπορεί να συμβεί. Τα ραντεβού καλό είναι να γίνονται ωστόσο, πρέπει κάπως να προσέχουμε και όσα λέμε. 

Για την ακρίβεια, αν θέλεις να πάει ένα πρώτο ραντεβού καλά, υπάρχουν πολλά που πρέπει να προσέξεις. Κι αν δεν ξέρεις για τι μιλάμε, μη σκας. Σήμερα θα σου αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά.  

Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν θέματα ταμπού. Έτσι, καλό είναι να επικεντρώνεσαι στα πρώτα ραντεβού σε κατάλληλα θέματα όπως καταγωγή, δουλειά, προτιμήσεις και χόμπι γιατί αυτό, θα έχει ως αποτέλεσμα να σε βλέπουν ως πιο "ελκυστικό και ικανό".

Συνεπώς, τα θέματα που είναι απαγορευτικά για το πρώτο ραντεβού είναι το σεξ, η θρησκεία, η πολιτική και τα χρήματα. Ανεξάρτητα δηλαδή από το πόσο σε ελκύει ένα άτομο, πρέπει να κρατηθείς και να μη μιλήσεις για τίποτα σεξουαλικό - ερωτικό. Το ίδιο ισχύει και για την οικονομική, θρησκευτική ή πολιτική πτυχή... Γιατί αν αυτά τα θέματα προσπαθείς να αποφύγεις και στα οικογενειακά τραπέζια, τότε γιατί να τα αναφέρεις στο πρώτο ραντεβού; 

Άσ'το για άλλη στιγμή και άλλο ραντεβού. Αν δηλαδή υπάρξει επόμενο. Εκτός, αν ο στόχος σου είναι μία σοβαρή σχέση, δε θες να χάνεις χρόνο, οπότε πρέπει να συζητήσεις ακριβώς αυτά, για να πας στο επόμενο ραντεβού αν δε σου κάνουν οι απαντήσεις που θα πάρεις. Όλα είναι θέμα οπτικής άλλωστε.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος