Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ πορνό και πραγματικού σεξ

Τρεις πορνοστάρ εξηγούν.

Γράφει: Αδαμάντιος Άττενμπεργκ 27 Αυγούστου 2018

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα σχετικά με το πορνό είναι ο καθοριστικός ρόλος που αυτό παίζει στις ερωτικές προσδοκίες κάποιου. 

Γι' αυτό και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα το να ακούσεις τους ανθρώπους του χώρου Lucie Bee, Ryan James και Luc Dean και όλα όσα έχουν να σου πουν. Πώς είναι να δουλεύεις στη ροζ βιομηχανία και πώς αυτό επηρεάζει την πραγματική ζωή. Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που συμβαίνει στα γυρίσματα και όλα όσα λαμβάνουν χώρα στην πραγματικότητα. 

"Η εκάστοτε ερωτική παρτενέρ μου, μου ζητά να κάνουμε διάφορα περίεργα που έχει δει σε ταινίες. Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά πάντα προειδοποιώ: Να το κάνουμε, αλλά δεν πρόκειται να το απολαύσεις. Φαίνεται καλό στο γυαλί, αλλά είναι μόνο εκεί" αναφέρει ο Dean.

Σύμφωνα με τους ίδιους του ηθοποιούς, το πραγματικό σεξ είναι καλύτερο από κάθε φαντασίωση, δίχως όμως να είναι τόσο τέλειο όσο μοιάζει στην οθόνη της τηλεόρασης ή του υπολογιστή. "Το αληθινό σεξ δεν είναι τέλειο και δεν πρέπει να είναι τέλειο. Έχει τις αμήχανες στιγμές του, έχει τις αστείες στιγμές του. Ποτέ δεν πρόκειται να δεις κάτι τέτοιο σε μια ταινία" τονίζει η Lucie Bee.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ πορνό και πραγματικού σεξ

Ωστόσο, υπάρχουν και τα οφέλη του να εργάζεται κάποιος στον χώρο του πορνό, πέρα από τα προφανή, όπως ας πούμε ο προσδιορισμός των σεξουαλικών αναγκών αλλά και τα όρια της αυτοπεποίθησης που θέτει κάποιος. Σύμφωνα με την Bee, εξαιτίας των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων ανέπτυξε το πιο βασικό χαρακτηριστικό μιας επιτυχημένης σχέσης: την επικοινωνία. 

"Το πορνό με βοήθησε να κάνω ειλικρινείς και εποικοδομητικές συζητήσεις με τους ερωτικούς μου συντρόφους. Επιπλέον, μπορώ να κατανοήσω καλύτερα τι είναι αυτό που θέλουν κάθε φορά" αναφέρει. 

Τελευταίος, δίνει τη συμβουλή του ο Ryan: "Θα έλεγα σε όλους να βγάλουν από το μυαλό τους οτιδήποτε τους μοιάζει ωραίο στο πορνό. Αν ένας από τους δύο δεν επιθυμεί να το κάνει, δημιουργείται πίεση. Η έμφαση θα πρέπει να δίνεται σε πράγματα που θέλουν και οι δύο να κάνουν".

Από: Esquire NL
 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Νέα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο χρόνο πρέπει να διαρκεί ιδανικά ένας γύρος σεξ

Η απορία θα σου λυθεί σε λιγότερο από 5 λεπτά. Συνέχισε να διαβάζεις.

6 λόγοι που κάνουν μία μεγαλύτερη γυναίκα καλύτερη σύντροφο

Αυτά που αποδεικνύουν ότι το χάσμα γενεών δεν είναι τελικά τόσο κακή ιδέα. Τουλάχιστον, στις ερωτικές σχέσεις.