Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ πορνό και πραγματικού σεξ

Τρεις πορνοστάρ εξηγούν.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα σχετικά με το πορνό είναι ο καθοριστικός ρόλος που αυτό παίζει στις ερωτικές προσδοκίες κάποιου. 

Γι' αυτό και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα το να ακούσεις τους ανθρώπους του χώρου Lucie Bee, Ryan James και Luc Dean και όλα όσα έχουν να σου πουν. Πώς είναι να δουλεύεις στη ροζ βιομηχανία και πώς αυτό επηρεάζει την πραγματική ζωή. Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που συμβαίνει στα γυρίσματα και όλα όσα λαμβάνουν χώρα στην πραγματικότητα. 

"Η εκάστοτε ερωτική παρτενέρ μου, μου ζητά να κάνουμε διάφορα περίεργα που έχει δει σε ταινίες. Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά πάντα προειδοποιώ: Να το κάνουμε, αλλά δεν πρόκειται να το απολαύσεις. Φαίνεται καλό στο γυαλί, αλλά είναι μόνο εκεί" αναφέρει ο Dean.

Σύμφωνα με τους ίδιους του ηθοποιούς, το πραγματικό σεξ είναι καλύτερο από κάθε φαντασίωση, δίχως όμως να είναι τόσο τέλειο όσο μοιάζει στην οθόνη της τηλεόρασης ή του υπολογιστή. "Το αληθινό σεξ δεν είναι τέλειο και δεν πρέπει να είναι τέλειο. Έχει τις αμήχανες στιγμές του, έχει τις αστείες στιγμές του. Ποτέ δεν πρόκειται να δεις κάτι τέτοιο σε μια ταινία" τονίζει η Lucie Bee.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ πορνό και πραγματικού σεξ

Ωστόσο, υπάρχουν και τα οφέλη του να εργάζεται κάποιος στον χώρο του πορνό, πέρα από τα προφανή, όπως ας πούμε ο προσδιορισμός των σεξουαλικών αναγκών αλλά και τα όρια της αυτοπεποίθησης που θέτει κάποιος. Σύμφωνα με την Bee, εξαιτίας των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων ανέπτυξε το πιο βασικό χαρακτηριστικό μιας επιτυχημένης σχέσης: την επικοινωνία. 

"Το πορνό με βοήθησε να κάνω ειλικρινείς και εποικοδομητικές συζητήσεις με τους ερωτικούς μου συντρόφους. Επιπλέον, μπορώ να κατανοήσω καλύτερα τι είναι αυτό που θέλουν κάθε φορά" αναφέρει. 

Τελευταίος, δίνει τη συμβουλή του ο Ryan: "Θα έλεγα σε όλους να βγάλουν από το μυαλό τους οτιδήποτε τους μοιάζει ωραίο στο πορνό. Αν ένας από τους δύο δεν επιθυμεί να το κάνει, δημιουργείται πίεση. Η έμφαση θα πρέπει να δίνεται σε πράγματα που θέλουν και οι δύο να κάνουν".

Από: Esquire NL
 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος