Το σχεδιαστικό δίδυμο από τη Δανία, Space Copenhagen, χρησιμοποίησε τις απαλές αποχρώσεις του πράσινου και του γκρι για να διακοσμήσει την τραπεζαρία του εστιατορίου Le Pristine στην Αμβέρσα του Βελγίου. Το Le Pristine, το οποίο διευθύνεται από τον chef  τριών Michelin, Sergio Herman, στεγάζεται σε ένα νεωτεριστικό κτήριο της δεκαετίας του 1960.

Οι ημιτελείς εργασίες ανακαίνισης άφησαν το εσωτερικό του κτιρίου με αρκετούς σπασμένους τοίχους από τούβλα και φθαρμένες κολώνες. Όταν ζητήθηκε από το Space Copenhagen να μετατρέψει τον χώρο στο εστιατόριο που είναι σήμερα, το σχεδιαστικό δίδυμο αποφάσισε να διατηρήσει αυτά τα παλιά χαρακτηριστικά και σχεδίασε το εστιατόριο ώστε να εμφανίζεται ως "ένα ελκυστικό κολάζ ιστορικών αναφορών".

Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr