Απίθανες ροζ παραλίες σε κάθε γωνιά του πλανήτη

6 παραλίες στις οποίες θα θέλαμε να διακτινιστούμε, χθες.

Υπάρχουν ένα σωρό παραλίες στις οποίες έχουμε αδυναμία για διαφορετικούς λόγους: Άλλες που αγαπάμε για τη φυσική τους ομορφιά, άλλες για τις στιγμές που έχουμε περάσει σε αυτές, άλλες για την ιδιαιτερότητά τους κ.ο.κ. Οι λόγοι είναι άπειροι, αλλά ανάμεσα σε αυτούς ανήκουν και αυτές που απλά μας εντυπωσιάζει το χρώμα τους. Η ροζ άμμος από μόνη της είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό, σπάνιο θέαμα που δε μπορείς να συναντήσεις παντού. Σε περίπτωση που κάποτε θελήσεις να επισκεφτείς μία από αυτές, εμείς εντοπίσαμε 6 υπέροχες ροζ παραλίες ανά τον κόσμο και στις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Las Coloradas, Μεξικό

Η Las Coloradas είναι η μοναδική ροζ παραλία στο Μεξικό και βρίσκεται στο Γιουκατάν. Ονομάζεται έτσι, γιατί κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων μηνών (Μάρτιος, Αύγουστος), το φως του ήλιου κάνει το νερό να παίρνει διαφορετικές αποχρώσεις. Εκεί κοντά, ζουν πάρα πολλά φλαμίνγκο επίσης. 

Pfeiffer Beach, Η.Π.Α

Αυτή η παραλία στην Καλιφόρνια, πέρα από το ροζ και λιλά χρώμα της που την κάνει να ξεχωρίζει, περιτριγυρίζεται από μεγάλους βράχους που δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο. Στην περιοχή Big Sur όπου βρίσκεται, συχνάζουν πολλοί surfers, αλλά και ορειβάτες.

Μπάλος, Χανιά

Ο Μπάλος (όπως και το Ελαφονήσι εδώ που τα λέμε) δε θα μπορούσαν να λείψουν από αυτήν εδώ τη λίστα αφού η φήμη του έχει φτάσει παντού. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που κάθε καλοκαίρι κατακλύζουν το Instagram, πρόκειται για μία ρηχή παραλία που έχει πάντα ζεστά νερά.

Horseshoe Bay, Βερμούδες

Αν έχεις όντως σκοπό να την επισκεφθείς, καλύτερα να προτιμήσεις να πας τον Οκτώβριο, γιατί όλους τους προηγούμενους μήνες έχει άπειρο κόσμο που σπεύδει για τους ίδιους λόγους με εσένα.

Kaihalulu, Μάουι

Μία από τις πιο θρυλικές παραλίες της Χαβάης, έχει σχεδόν κόκκινη άμμο που γίνεται ακόμα πιο φανταχτερή με την αντίθεση που κάνει το νερό και το πράσινο που την πλαισιώνει. Αν θέλεις να τη δεις από κοντά, εξοπλίσου με παπούτσια ορειβασίας γιατί έχεις πρόσβαση εκεί μόνο με τα πόδια μέσα της Hana Bay.

Pink Beach, Ινδονησία

Όνομα και πράγμα, τη συναντάς στο νησί Komodo. Το ροζ χρώμα της μάλιστα, γίνεται ακόμη πιο έντονο όσο πλησιάζεις στο νερό. Αν βρεθείς εκεί, πέρνα μία βόλτα κι από το εθνικό πάρκο Komodo που ανήκει στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.

H Billie Eilish λεέι ότι θα έπρεπε να έχει διδακτορικό στον αυνανισμό

"Βασικά μιλάω για το σεξ κάθε φορά που έχω την ευκαιρία".

H Ferrari αλλάζει όνομα

Ύστερα από συμφωνία εκατομμυρίων με τεχνολογικό κολοσσό.

Γραφει TopGear

Είδαμε την πρώτη τηλεόραση MicroLED που κατέφθασε στην Ελλάδα

Οι νέες τηλεοράσεις και soundbars της Samsung είναι πραγματικά πρωτοποριακές και εντός θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η νέα δίαιτα του Orlando Bloom περιλαμβάνει (και) δηλητήριο βατράχου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Orlando Bloom: To the Edge έκανε ακραία πράγματα - και όχι μόνο στη διατροφή του.

Γραφει Γιαννης Σπανος