Το να ταξιδεύεις με τροχόσπιτο μπορεί να αποδειχθεί ο ιδανικός τρόπος για να περάσεις τις καλοκαιρινές διακοπές σου φέτος το καλοκαίρι. Σου παρέχει ελευθερία, ανοιχτούς χώρους, ελεύθερη επιλογή παραλίας και μέρους για να περάσεις τη νύχτα σου. Ειδικά φέτος, που για δεύτερη χρονιά οι δυνάμεις της πανδημίας συνεχίζουν να μας επιβάλλουν το να σεβόμαστε το social distancing, οι διακοπές με τροχόσπιτο γίνονται όλο και πιο ελκυστικές, για να μην πούμε ότι αναδεικνύονται στον τέλειο τρόπο για να περάσεις όμορφα και με ασφάλεια το καλοκαίρι σου.

Πόσο πάει το τροχόσπιτο;

Γενικά, τα τροχόσπιτα είναι ακριβά. Μάλιστα, κάποιες φορές το κόστος αγοράς ενός τροχόσπιτου μπορεί να υπερβαίνει αυτό ενός κανονικού σπιτιού. Ξέρεις, από αυτά που δεν τσουλάνε, που μένουν σταθερά πάνω στο έδαφος, εκτός και αν συμβεί κάποιος σεισμός.

Υπάρχει, όμως, λύση η οποία έρχεται υπό τη μορφή των εναλλακτικών τροχόσπιτων, των οποίων οι διαστάσεις και η δομή διαφέρουν σε αποφασιστικό βαθμό από αυτές των συνηθισμένων.

Η υπεροχή του Happier Camper HC1

Από όλα τα διαθέσιμα που μπορείς να βρεις στην ευρωπαϊκή αγορά, εμείς ξεχωρίσαμε το Happier Camper HC1. Είναι συμπαγές, άνετο, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός συμβατικού τροχόσπιτου, είναι γεμάτο λεπτομέρειες και εξαιρετικά λειτουργικό. Το πιο σημαντικό; Σου παρέχει την πιο συμφέρουσα σχέση ποιότητας-τιμής, καθώς ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο του με όλα τα κομφόρ κοστίζει λιγότερο από 20 χιλιάδες Ευρώ.

Happier Camper HC1

> Διάβασε ακόμα: Η καλοκαιρινή "Οδύσσεια" των τροχόσπιτων στην Ελλάδα

Την ιδέα αυτού του ντιζαϊνάτου και εναλλακτικού τροχόσπιτου τη συνέλαβε μία αγγλική εταιρεία, στην προσπάθειά της να προσφέρει μία πρακτική και εξαιρετικά οικονομική λύση σε όλα τα ελεύθερα πνεύματα που τα γοητεύει η ιδέα του τροχόσπιτου αλλά δεν θέλουν να κάνουν μία εξαιρετικά μεγάλη επένδυση σε αυτό.

> Διάβασε ακόμα: To σπίτι που σε πάει παντού

Σίγουρα, υπάρχουν και άλλα πολλά τροχόσπιτα σε προσιτή τιμή. Αλλά για όσους εκτιμούν το 70s στυλ, τον πολύ καλά οργανωμένο, άνετο χώρο και τις σχεδιαστικές vintage λεπτομέρειες χωρίς περιττές φιοριτούρες, τότε το Happier Camper HC1 αποτελεί την τέλεια λύση.

Από: Esquire ES