Το σίριαλ Virgin River είναι το απόλυτο gateway. Μας μεταφέρει σε μια κοινωνία που ζει αρμονικά ως επί το πλείστον μέσα στην αγκαλιά της φύσης. Τα τοπία όπου έχουν γίνει τα γυρίσματα κόβουν την ανάσα: βουνά, δέντρα, αερογέφυρες για πεζούς μες στη φύση, δάση, ποτάμια.

H συγγραφέας Robyn Carr, στα βιβλία της οποίας βασίστηκε η σειρά, δήλωσε πως δεν είχε κατά νου μια πραγματική πόλη, αλλά μια πόλη "που υπάρχει μόνο στις καρδιές και στο μυαλό μας" όπως έχει πει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η τηλεοπτική της μεταφορά επέβαλε να βρεθούν πράγματι αντίστοιχα τοπία. Και βρέθηκαν. Στον Καναδά. Έτσι, τα περισσότερα γυρίσματα του Virgin River έχουν πραγματοποιηθεί στο Βανκούβερ και σε άλλες περιοχές της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά. Πόλεις όπως το Μπέρναμπι, το Σκουάμις.

 

Το σενάριο της σειράς

Βέβαια σύμφωνα με το σενάριο υποτίθεται πως η ιστορία διαδραματίζεται στις ΗΠΑ, στη βόρεια Καλιφόρνια, σε μια πόλη 600 ατόμων υποτίθεται. Ποια είναι η ιστορία τώρα θα μου πείτε. Συνοπτικά: σε μια φιλήσυχη πόλη, το Virgin River, σωστά καταλάβατε, φτάνει η Mel Monroe, νοσοκόμα, από το Λος Άντζελες προσπαθώντας να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Σχεδόν αμέσως γνωρίζει τον Jack, ιδιοκτήτη του μπαρ της πόλης και ψυχή της μικρής κοινότητας, ε και τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε. Βασική παράμετρος είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που υπάρχουν σε αυτή τη μικρή πόλη, όπου όλοι νοιάζονται για όλους κλπ. Ένα feel good- veg out σενάριο, ωραίο, ευχάριστο, καλοκαιρινό.

Η συνέχεια στο WomanToc.gr