Αυτός ο χειμώνας ίσως είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για να αδράξεις την ευκαιρία και να ανακαλύψεις μία υπέροχη και όχι και τόσο γνωστή περιοχή της Ευρώπης, το Παμπόροβο, και να κάνεις σκι σε τιμές τόσο χαμηλές που θα σου είναι σχεδόν απίστευτο να πιστέψεις ότι υπάρχουν.

Το χιονισμένο θέρετρο στη Βουλγαρία

Το Παμπόροβο βρίσκεται στη γειτονική Βουλγαρία, μία χώρα που δεν έχει ακόμη φτάσει σε σημείο κορεσμού ως τουριστικός προορισμός. Οι δε λίγοι σχετικά τουρίστες που καταφθάνουν εκεί, απολαμβάνουν τόσο τη διαμονή τους όσο και το σκι σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Αναπόφευκτα, βέβαια, κάποια στιγμή οι τουριστικές ροές θα αυξηθούν, κάτι που θα οφείλεται ακριβώς σε αυτές τις χαμηλές τιμές οι οποίες συνδυάζονται με ένα πολύ φιλόξενο περιβάλλον, ένα χιονισμένο τοπίο που μοιάζει βγαλμένο από καρτ ποστάλ και, το καλύτερο, μία χώρα πολύ κοντά στην Ελλάδα. Οπότε, τώρα είναι η ευκαιρία.

Εν ολίγοις, για να το πούμε και αλλιώς, δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος για να μην πηγαίνουμε πιο συχνά σε προορισμούς όπως το Παμπόροβο, στο οποίο τα πάντα κοστίζουν ένα ποσοστό μόνο από την τιμή που έχουν σε χώρες όπως η Ιταλία, η Γαλλία και η Ελβετία, με όλες τις υπηρεσίες να είναι πιο οικονομικές: τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τις μετακινήσεις.

Πού θα μάθεις περισσότερα

Αν θέλεις να μάθεις αναλυτικά όλες τις ανέσεις που μπορείς να απολαύσεις στο Παμπόροβο, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς με ένα κλικ εδώ το επίσημο site του βουλγαρικού θέρετρου, έτσι ώστε να αποκτήσεις μία αξιόπιστη εικόνα για το τι προσφέρει.

Οι κριτικές, άλλωστε, που έχει λάβει μιλούν από μόνες τους, καθώς περιγράφουν μία εξαιρετική ευκαιρία για να διασκεδάσεις, να κάνεις σπορ, να εξοικονομήσεις χρήματα και να γνωρίσεις ένα καινούργιο μέρος που θα το ερωτευτείς.

Από: Esquire IT

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.