Είναι πολύ πιθανό σε παιδική ηλικία να ανάγκαζες τον πατέρα σου να σε πηγαίνει περίπου κάθε Σαββατοκύριακο στην πίστα των go-kart. Τότε ένιωθες επίδοξος οδηγός της Formula 1 ενώ ακόμα και σήμερα παρακολουθείς ανελλιπώς τα circuit. Αν, λοιπόν, ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία των ανθρώπων μόλις βρήκαμε την έπαυλη των ονείρων σου.

Πρόκειται για ένα πολυτελέστατο οίκημα στη Βόρεια Ιρλανδία που διαθέτει μία εντυπωσιακή πίστα go-kart στον κήπο του, η οποία βρίσκεται στη διάθεση του ιδιοκτήτη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Φυσικά τα όνειρα κοστίζουν ακριβά, οπότε αν δεν διαθέτεις περίπου 2,5 εκ. ευρώ, τότε δύσκολα θα γίνει δική σου.

Όμως δεν είναι μόνο η τεράστια πίστα για τις μίνι φόρμουλες που προσδίδει στο σπίτι αυτό την εξωφρενική πολυτέλεια που το χαρακτηρίζει: υπάρχει ακόμα ένα τεράστιο πάρκινγκ, μία κλειστή πισίνα, μία σάουνα, ένας μικρός κινηματογράφος καθώς κι ένα ελικοδρόμιο για τις μετακινήσεις από και προς την έπαυλη.

Επανερχόμενοι τώρα στο παιδικό σου όνειρο, η δικιά σου πίστα πέρα από τις καλοσχεδιασμένες φουρκέτες και τις μεγάλες ευθείες διαθέτει ακόμη ένα control room, ένα γκαράζ για αποθήκευση κι επισκευή των οχημάτων όπως επίσης κι άλλη μία μικρή για τα παιδιά - για να μπορούν κι αυτά να διασκεδάσουν όσοι ώρα οι γονείς τους το παίζουν επίδοξοι πρωταθλητές της F1. 

Σίγουρα τα 2,5 εκ. ευρώ ακούγονται αρκετά τσουχτερή τιμή, όμως κάποιος θα μπορούσε να αντιπαραβάλει την εξής σκέψη σε αυτό: μπρος τα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα, τι αξία έχουν τα χρήματα;

Από: Esquire ES