Κάποιοι θα το αντιμετωπίσουν με σαρκασμό και θα πουν πώς οι γραμμές του μοιάζουν με γιγάντια ζαχαρωτά. Άλλοι πάλι θα ενθουσιαστούν με τα έντονα χρώματά του, τα υπερβολικά shapes και ορισμένες κιτς αναφορές στο Μαϊάμι των 70s. Σε κάθε περίπτωση, οι εικόνες από το Paradiso Ibiza Art Hotel δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. 

Το studio Ilmiodesign είναι υπεύθυνο για το σχεδιασμό του ξενοδοχείου που ανήκει στο Concept Hotel group και το αποτέλεσμά του είναι ένας θρίαμβος της αρχιτεκτονικής τεχνοτροπίας MiMo (Miami Modernism, ένα ύφος που γεννήθηκε και διέπρεψε στην Φλόριντα από τα 50s μέχρι και τα 70s) με κυρίαρχα χρώματα το ροζ, το κίτρινο και το πράσινο.

Όλα τα δωμάτια του Paradiso διαθέτουν μεταξύ άλλων βεράντες, ψυγεία Smeg και ραδιόφωνα Marshall, καθώς και πλήθος άλλων εκκεντρικών λεπτομερειών. 

Η ατμόσφαιρα και το γενικότερο ύφος του ξενοδοχείου ασφαλώς και ακολουθεί το παιχνιδιάρικο attitude των χώρων του. Άλλωστε δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς σε ποια περιοχή βρίσκεται. Το ξενοδοχείο θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα μικρό πολιτιστικό κέντρο αφιερωμένο στη σύγχρονη τέχνη - μια μίνι Disneyland όπου μπορούν να διασκεδάζουν ντόπιοι και διεθνείς επισκέπτες.

Το εκθεσιακό πρόγραμμα του Paradiso έχουν αναλάβει ο Ισπανός καλλιτέχνης Iñaki Domingo και η σκηνοθέτιδα Diana Kunst, οι οποιοι συνεργάζονται με 60 ακόμη ανθρώπους της τέχνης. Highlight είναι η Zero Suite που διαθέτει all-glass τοίχους και ως εκ τούτου όλοι μπορούν να δουν τι συμβαίνει στο εσωτερικό του - στο όνομα της τέχνης πάντοτε. 

Το περιοδικό Best Of της Easy Jet έχει αποδώσει στο Paradiso τον τίτλο του πιο instagrammable ξενοδοχείου στον κόσμο και το περιγράφει ως "ένα ροζ θαύμα των Millennials, σχεδιασμένο για influencers".

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, οι τιμές σε αυτό ξεκινούν από τα €115/βραδιά.