Το πολυτελές ξενοδοχείο που αναβαθμίζει το ταξίδι στο Μαϊάμι

Στο Miami Beach Edition συνδυάζονται κομψότητα, εντυπωσιακοί χώροι, κορυφαία εστιατόρια και καλοφτιαγμένα cocktails στην παραλία.

Μαϊάμι. Παραλία, ήλιος, θάλασσα, φοίνικες, κοσμοπολίτικη essence είναι κάποια από τα στοιχεία που σου έρχονται αμέσως κατά νου. Η εμπειρία ενός τέτοιου ταξιδιού μπορεί να λάβει το απόλυτο update σε περίπτωση που επιλέξεις το ξενοδοχείο Miami Beach Edition για τη διαμονή σου. Είναι από εκείνα τα μέρη που περικλείουν μέσα τους όλη τη φιλοσοφία της διασημότερης πόλης της Φλόριντα, προσφέροντας παράλληλα μία μοναδική εμπειρία διαμονής. Κάθε ένα από τα 294 δωμάτιά του ή τα 28 bungalows του στην παραλία διαθέτουν το δικό τους ξεχωριστό design και ύφος.

Το πολυτελές ξενοδοχείο που αναβαθμίζει το ταξίδι στο Μαϊάμι
Μία από τις βεράντες των beach bungalows του ξενοδοχείου.

Μαρμάρινα μπάνια, εξοπλισμένα με τεράστια προσοχή mini-bars, άνεση στους εσωτερικούς χώρους και εξαιρετικής ποιότητας στρώματα στα κρεβάτια είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τα δωμάτιά του να ξεχωρίζουν.

Κερασάκι στην τούρτα, το rooftop pool penthouse, το καλύτερο δωμάτιο (μάλλον ο όρος διαμέρισμα θα του ταίριαζε καλύτερα) του ξενοδοχείου, συνολικής επιφάνειας 172 τ.μ., με ιδιωτική πισίνα στη βεράντα του. 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MIAMI BEACH EDITION ΠΙΣΙΝΑ
Άποψη του χώρου της κεντρικής πισίνας του Miami Beach Edition.

Από τα highlights του είναι και το πληθωρικό spa, που αποτελεί ένα πραγματικό καταφύγιο αναζωογόνησης με πλήθος θεραπειών και υπηρεσιών καθώς και το (24ωρης λειτουργίας) πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριό του. 

Το Miami Beach Edition φιλοξενεί ακόμη τρία εστιατόρια: Το πρώτο από αυτά, το Matador Room, υπηρετεί τη λατινοαμερικάνικη κουζίνα, σε ένα περιβάλλον που θυμίζει ανδρική λέσχη της δεκαετίας του 1940 και το μενού του υπογράφει ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Γαλλο-Αμερικανός σεφ Jean-Georges Vongerichten. 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MIAMI BEACH EDITION MATADOR ROOM
Ο εντυπωσιακός χώρος του Matador Room.

Υπάρχει επίσης το Market, που ακολουθεί τη λογική του food hall και είναι χωρισμένο σε patisserie, boulangerie και salumeria, συμπεριλαμβάνοντας επίσης πάγκους στους οποίους σερβίρονται μεταξύ άλλων πίτσα και σεβίτσε. Τέλος, μπορεί κάποιος να γευματίσει και στο café-style dining room του lobby, που σερβίρει πιο comfort επιλογές αλλά και καλοφτιαγμένα cocktails.

Εκτός από αυτά, υπάρχουν αρκετά ακόμη αίθρια και γωνιές σε διάφορα σημεία της έκτασης του ξενοδοχείου, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την περίφημη παραλία του Μαϊάμι (και ασφαλώς υπάρχει πρόσβαση σε αυτήν από πολλά σημεία).

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MIAMI BEACH EDITION ΠΑΡΑΛΙΑ
Το κομμάτι της παραλίας, ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο.

Αν όλα τα παραπάνω σε έκαναν να σκεφτείς πιο σοβαρά από ποτέ ένα ταξίδι μέχρι την Φλόριντα, μάθε ότι οι τιμές στο Miami Beach Edition ξεκινούν από τα $275/διανυκτέρευση (€243). 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μάθαμε πότε θα δούμε τα νέα iPad

H Apple ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία της παρουσίασης των νέων προϊόντων της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Carys Zeta Douglas, ο 'κλώνος' της Catherine Zeta-Jones

Δες την κόρη της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas να γιορτάζει τα 21α γενέθλιά της.