"Μη διστάζετε, ελάτε στη Modena. Δημιουργήσαμε ένα όμορφο μέρος στη μέση μιας εύφορης κοιλάδας, όπου θα βιώσετε την πραγματική Ιταλία" λέει ο chef Massimo Bottura, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες στο πρόσφατο εγχείρημά του, το Casa Maria Luigia, που πήρε το όνομά του από τη μητέρα του. "Θέλαμε να δώσουμε τροφή στα συναισθήματα" εξηγεί.

Διάσημος για το - βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin- Osteria Francescana (και πρώτο στη λίστα The World’s 50 Best Restaurants), ο Bottura και η σύζυγός του, Lara Gilmore, μετέτρεψαν μία πανέμορφη κομψή κατοικία του 18ου αιώνα σε ένα ξενοδοχείο σύγχρονων προδιαγραφών και παράδεισο για τους foodies. Στην επαρχία της Modena, στην περιφέρεια της Emilia-Romagna, το Casa Maria Luigia απαρτίζεται από 12 δωμάτια και λειτουργεί ως ένα κανονικό bed & breakfast. Είναι όμως πολλά περισσότερα από αυτό.

Με σεβασμό στην ιστορία της περιοχής και του κτηρίου, ο Bottura και η Gilmore, επεκτείνουν την τέχνη της φιλοξενίας πέρα από τις πόρτες της Osteria Francescana. 

H συνέχεια στο Harpersbazaar.gr.