Πιστεύεις πως τα video games κάνουν τους ανθρώπους μαλθακούς και τους απομακρύνουν από το γυμναστήριο; Μάλλον, ήρθε η ώρα να αλλάξεις γνώμη μία για πάντα: Η γυμναστική ποτέ δεν ήταν τόσο διασκεδαστική,  όσο με το Ring Fit Adventure. Το πρωτότυπο και πολύ fit παιχνίδι του Nintendo Switch κάνει το fitness διασκεδαστικό σαν video game και τα video games χρήσιμα σαν το τρέξιμο και τα push-ups.

Μάλιστα, αντί να προσπαθείς μόνος για να πιάσεις τους στόχους που έχεις θέσει για το σώμα μου, μπορείς να το κάνεις με παρέα, με τους φίλους σου ή ακόμα καλύτερα την κοπέλα/σύντροφο/σύζυγό σου! Γυμνάσου, λοιπόν, στον χώρο σου όποτε, όπως και όποιον θέλεις εσύ και -κυρίως- μεταμόρφωση τη γυμναστική σε κάτι καθαρά διασκεδαστικό με το Ring Fit Adventure. 

To video game διαθέτει στοχευμένες ασκήσεις ανάλογα με τους στόχους σου και επιλογή βαθμού δυσκολίας ανάλογα με τη φυσική σου κατάσταση και τους προσωπικούς σου στόχους. Είναι, δηλαδή, η ζωντανή απόδειξη ότι υπάρχουν ηλεκτρονικά παιχνίδια που σε σηκώνουν από τον καναπέ και σε κάνουν πιο δραστήριο. Παιχνίδια που απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου αλλά και φυσικής κατάστασης.

Μια περιπέτεια που σε κρατάει σε κίνηση

Με το Ring-Con στο χέρι και το Leg-Strap στο πόδι, ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις μια περιπέτεια με γυμναστική! Εξερεύνησε έναν φανταστικό κόσμο και αντιμετώπισε έναν body-builder δράκο και τους ακόλουθούς του χρησιμοποιώντας πραγματικές ασκήσεις στο Ring Fit Adventure, ένα παιχνίδι σωματικής άσκησης για το Nintendo Switch!

Κάνε τζόκινγκ διασχίζοντας καταπράσινες πεδιάδες, κάνε ασκήσεις για τους ώμους ενώ κάνεις επίθεση σε εχθρούς και πάρε πόζες yoga για να ξαναγεμίσεις τον μετρητή υγείας σου.

Δύο νέα αξεσουάρ, το Ring-Con και το Leg-Strap, μετρούν με ακρίβεια τις κινήσεις που κάνεις στην πραγματικότητα και τις μετατρέπουν σε κινήσεις μέσα στο παιχνίδι. Με πρόσθετα mini-games και προσαρμόσιμες ρουτίνες προπόνησης για όλο το σώμα, το Ring Fit Adventure προσφέρει απόδραση από την καθιστική ζωή για παίκτες κάθε επιπέδου δεξιότητας, φυσικής κατάστασης και για όσο διαθέσιμο χρόνο έχουν.

Αναβάθμισε τον χαρακτήρα και τον εαυτό σου

Στη λειτουργία Adventure, νίκα τους εχθρούς με επιθέσεις που βασίζονται σε πάνω από 40 πραγματικές ασκήσεις, καθώς διασχίζεις πάνω από 100 επίπεδα σε περισσότερους από 20 κόσμους. Καθώς ολοκληρώνεις το κάθε επίπεδο (και παράλληλα ασκείσαι) κερδίζεις πόντους και συλλέγεις συστατικά για να φτιάξεις smoothies που αποκαθιστούν την υγεία.

Ανάμεσα στις μάχες μπορείς να συναντήσεις μερικές ασυνήθιστες μεθόδους μεταφοράς, όπως την εξέδρα εκτόξευσης που λειτουργεί με βαθιά καθίσματα, τους καταρράκτες που τους ανεβαίνεις κωπηλατώντας και πολλά άλλα!

Για περισσότερες εκπλήξεις, σταμάτα στις διάφορες πόλεις και επισκέψου το General Store για να αποκτήσεις ρούχα προπόνησης που αυξάνουν τα στατιστικά επίθεσης και άμυνας ή ανάλαβε πρόσθετες αποστολές για να αποκτήσεις καλύτερα αντικείμενα.

Θέλεις να νιώσεις την αδρεναλίνη του ανταγωνισμού;  Μοιράσου το Ring-Con με τους φίλους σου και επίλεξε ανάμεσα σε 12 mini-games: Σπάσε κουτιά με τη βοήθεια του αέρα, κάνε αγγειοπλαστική κάνοντας καθίσματα και πολλά άλλα. Αν ψάχνεις για μια πιο κλασσική προπόνηση, μπορείς να δημιουργήσεις προγράμματα προπόνησης προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου, αναμιγνύοντας ασκήσεις και mini-games για πιο έντονη δραστηριότητα.

Μπορείς να παρακολουθήσεις την απόδοσή σου με ορισμένα στατιστικά στοιχεία όπως ο καρδιακός ρυθμός και η καύση θερμίδων κατά την προπόνηση, χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη IR Motion Camera του Joy-Con (R) (πωλείται ξεχωριστά). Έτσι, θα είσαι σίγουρος ότι έχεις πετύχει τους στόχους σου.

Και αν θέλεις πραγματικά να κάνεις την υπέρβαση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Ring-Con σε συνδυασμό με το χειριστήριο Joy-Con (πωλείται ξεχωριστά) χωρίς το Nintendo Switch.

Είτε κάθεσαι στη δουλειά είτε σε ένα παγκάκι στο πάρκο, μπορείς να ασκηθείς με το Ring-Con για να κερδίσεις επαναλήψεις. Αργότερα, όταν συγχρονίσεις το Ring-Con με το παιχνίδι σου, θα μετατρέψεις τις αποθηκευμένες επαναλήψεις σε πόντους εμπειρίας και αντικείμενα για τον χαρακτήρα σου που βρίσκετε εντός του παιχνιδιού. Δραστηριοποιήσου και κέρδισε ανταμοιβές, τόσο μέσα όσο και εκτός του παιχνιδιού!

Χαρακτηριστικά

  • Εξερευνήστε έναν τεράστιο φανταστικό κόσμο και νικήστε τους εχθρούς χρησιμοποιώντας πάνω από 40 πραγματικές ασκήσεις.
  • Τρέξτε, κάντε σπριντ και τρέξτε με γόνατα στο στήθος σε πάνω από 100 επίπεδα σε περισσότερους από 20 κόσμους
  • Συγκεντρώστε συστατικά για να δημιουργήσετε smoothies μέσα στο παιχνίδι για να ενισχύσετε προσωρινά τα στατιστικά σας.
  • Κερδίστε χρήματα παιχνιδιού και ξεκλειδώστε εξοπλισμό που ενισχύει τα στατιστικά σας.
  • Ελέγξτε με ακρίβεια τις κινήσεις σας μέσα στο παιχνίδι με τα νέα αξεσουάρ Ring-Con και Leg-Strap.
  • Παίξτε την πλήρη περιπέτεια ή κάποιο από τα mini-games, ανάλογα με το επίπεδο δεξιοτήτων σας και τον χρόνο που διαθέτετε.