Η συλλογή ασύρματων ακουστικών Louis Vuitton Horizon διαθέτει πλέον ένα νέο χρωματικό συνδυασμό στη γκάμα της: εκείνον του μαύρου με το neon πράσινο. Σχεδιασμένα σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό διευθυντή των αντρικών σειρών του οίκου, Virgil Abloh, τα καινούργια ακουστικά είναι ματ και διακοσμημένα με το εμβληματικό μονόγραμμα του LV με τα λουλούδια. Η θήκη φόρτισης αντικατοπτρίζει το design του συνδεδεμένου ρολογιού Tambour Horizon και ενσωματώνει ό,τι καλύτερο και πιο πρωτοποριακό τεχνολογικά.

Τα LV Horizon wireless earphones δεν διαθέτουν μόνο ασυναγώνιστη εμφάνιση, αλλά ενσωματώνουν τεχνολογία αιχμής, συμπεριλαμβανομένης της ενεργούς λειτουργίας μείωσης θορύβου για την ελαχιστοποίηση των εξωτερικών ήχων και πρώτης ποιότητας ήχο.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει επεκταθεί σε 30 ώρες συνολικά, με μία φόρτιση 10 ωρών στα ακουστικά και δύο επιπλέον φορτίσεις 10 ωρών αποθηκευμένες στη θήκη φόρτισης. Η απόδοση των ακουστικών έχει βελτιωθεί σημαντικά με ασύρματη φόρτιση και διπλά μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό (το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά), ενώ ο φορτιστής έχει επίσης βελτιωθεί με ακόμα πιο ακριβή ενδεικτική λυχνία μπαταρίας LED.

Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα που αναπτύχθηκε από το Master & Dynamic, η ποιότητα ήχου των ακουστικών Louis Vuitton Horizon -λειτουργούν με όλες τις συσκευές Bluetooth®, καθώς και με το ρολόι Tambour Horizon- είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν εκεί έξω.