Το μυστικό chat του Messenger

Κρυπτογραφημένα μηνύματα στο Facebook που αυτοκαταστρέφονται; Μάλιστα.

Μπορεί να του πήρε λίγο χρόνο, αλλά στο τέλος ακόμα και το Facebook συνειδητοποίησε ότι δεν θέλεις πάντα τα μηνύματα που στέλνεις να παραμένουν καταγεγραμμένα εις τον αιώνα τον άπαντα. Όπως και ότι σε νοιάζει το να έχεις εξασφαλισμένη την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και το να είσαι βέβαιος ότι η αλληλογραφία σου δεν θα διαβαστεί από κανέναν που δεν πρέπει.

Το μυστικό chat του MessengeriSTOCK

Έτσι, επιτέλους, σου έδωσε έναν τρόπο να ενεργοποιήσεις στο Messenger ένα σχετικό feature. Παρόλα αυτά, ο τρόπος που το έκανε δεν έχει γίνει ακόμη ιδιαίτερα αντιληπτός. Πώς να το ενεργοποιήσεις;

Αφού μπεις στο chat, κλίκαρε τη φωτογραφία του συνομιλητή σου και επέλεξε "έναρξη μυστικής συζήτησης". Στη συνέχεια, θα ανοίξει ένα καινούργιο παράθυρο από το οποίο θα μπορείς να στέλνεις μηνύματα με κρυπτογράφηση που, μάλιστα, έχουν τη δυνατότητα να εξαφανίζονται.

Αν  προτιμάς μία ενδιάμεση λύση, μπορείς με τον ίδιο τρόπο να επιλέξεις τη 'λειτουργία εφήμερων μηνυμάτων', μέσω της οποίας τα μηνύματα θα εξαφανίζονται μετά από λίγο, χωρίς, όμως, να κρυπτογραφούνται. 

Και μία σημαντική λεπτομέρεια στην οποία πρέπει να δώσεις βάση: Κανονικά, αυτή η λειτουργία ενημερώνει όλους τους συμμετέχοντες αν κάποιος κάνει screenshot. Παρόλα αυτά, το τσεκάραμε με συνομιλητές μας - δεν έλαβαν τίποτα.

Από: Esquire IT

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος