Όλα όσα γνωρίζουμε για το Football Manager 2022

Πλησιάζει η ώρα που θα εξελιχθείς σε νέο Pep Guardiola. Ή και όχι.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 10 Σεπτεμβρίου 2021

Έχει αισίως φτάσει εκείνη η εποχή του χρόνου που όλοι περιμένουν κάτι. Οι αισιόδοξοι και οι λογικοί του μάταιου τούτου κόσμου, το τέλος της πανδημίας. Οι ταλαιπωρημένοι το επόμενο τριήμερο. Οι entrepreneurs, τα ΕΣΠΑ. Και οι πάσης φύσεως προπονητές του καναπέ, την κυκλοφορία του επόμενου Football Manager. Ναι, σωστά κατάλαβες. Ακολουθούν όσα γνωρίζουμε μέχρι αυτή τη στιγμή για το επερχόμενο Football Manager 2022.

> Διάβασε ακόμη: Κάποιοι μύθοι για τα video games της παιδικής σου ηλικίας

Το trailer

Mέσω των accounts της στα social media, η Sports Interactive έδωσε στη δημοσιότητα το trailer του παιχνιδιού, που μεταξύ άλλων κάνει flashbacks και connotations με το FM για κάποιες από τις σημαντικότερες στιγμές της περσινής σεζόν στα γήπεδα του πλανήτη. Μεταξύ αυτών η πορεία της Ουνιόν Βερολίνου στην Bundesliga και η επιστροφή της Μπόχουμ σε αυτή, ο θρίαμβος της Λιλ στη Ligue 1 και η κατάκτηση του πρωταθλήματος Δανίας από την Μπρόντμπι. 

Η ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Sports Interactive επιβεβαίωσε πριν μερικές ώρες πως το Football Manager 2022 θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου, με το παιχνίδι να είναι διαθέσιμο σε PC και Mac users στο Steam, στο Epic Games Store και στο Microsoft Store. Το ίδιο θα συμβεί και για τις εκδοχές σε  iOS και Android, χωρίς όμως να έχει γίνει ξεκάθαρο αν θα υπάρξει κάτι αντίστοιχο και για το Nintendo Switch.

Η έκδοση του Xbox θα βγει επίσης την ίδια ημέρα, με τον Studio Director της Sports Interactive να λέει πως θα υπάρξουν και κάποιες εκπλήξεις για τους χρήστες της εν λόγω κονσόλας. 

Τα νέα features και οι αλλαγές

Η επίσημη τοποθέτηση είναι πως οι πληροφορίες για αυτά θα αποκαλυφθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου μέσω του website. Πέρυσι υπήρξαν κάποιες καινοτομίες όπως τα  xG data. Προφανώς, κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στη φετινή version, στην οποία αναμένεται να συνεχιστεί η προσπάθεια της εταιρείας για βελτίωση των γραφικών στο match display simulation.

> Διάβασε ακόμη: Οι καλύτερες ταινίες που βασίζονται σε video games

Παράλληλα, θα υπάρξουν κάποιες διαφορές σε ομάδες και λίγκες που σχετίζονται με τις αδειοδοτήσεις των δικαιωμάτων. Για παράδειγμα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα υπάρχει το όνομα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Manchester United), μετά τη διαφωνία για τα εμπορικά σήματα ανάμεσα στη Sega και την Premier League. Αντ΄αυτού, αν θέλεις να αντικαταστήσεις τον Ole Gunnar Solskjær, θα πρέπει να κοουτσάρεις την Manchester UFC ή Man UFC.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης