Facebook και Instagram πέφτουν, το Twitter κάνει πάρτι

Τα πιο δημοφιλή social media έζησαν το μεγαλύτερο κρασάρισμα της ιστορίας τους το απόγευμα της Δευτέρας. Και το ίντερνετ έστησε γλέντι στο Twitter.

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου 2021 θα το θυμάται για αρκετό καιρό η ιντερνετική -ή πιο ορθά η socialmediaκή- κοινότητα, καθώς Facebook και Instagram, καθώς και WhatsApp και Messenger 'κράσαραν', αφήνοντας εκατομμύρια χρήστες χωρίς τις υπηρεσίες για περισσότερες από 7 ώρες.

"Έχουμε ενημερωθεί ότι ορισμένοι άνθρωποι δυσκολεύτηκαν να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές μας και τα προϊόντα μας. Εργαζόμαστε για να επανέλθουν στην κανονική τους λειτουργία το ταχύτερο δυνατόν και ζητάμε συγγνώμη για αυτή την ταλαιπωρία", έγραψε στο Twitter o εκπρόσωπος Τύπου του ομίλου, Andy Stone.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής τεχνολογίας της εταιρείας, Mike Schroepfer, και πάλι μέσω Twitter, ζήτησε συγγνώμη σε "όλους όσοι επηρεάζονται από τις διακοπές των υπηρεσιών που υποστηρίζονται από το Facebook". "Αντιμετωπίζουμε προβλήματα δικτύωσης και οι ομάδες εργάζονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα για τον εντοπισμό σφαλμάτων και την αποκατάστασή τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα", προσέθεσε.

Στη ζεστή αγκαλιά του Twitter

Σχεδόν μοιραία, εκατομμύρια χρήστες στράφηκαν αστραπιαία στο Twitter, όπου στήθηκε το σχετικό γλέντι. Να πέσουν τα tweets, χωρίς πολλά-πολλά.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.