Ένα extreme make over για τα Android κινητά

Όλα τα νέα features -ακύρωση θορύβου, zoom σελίδας και δεν συμμαζεύεται- που προστίθενται στα Android κινητά, tablets και smartwatches.

Τις τελευταίες ημέρες όλοι μιλάνε για το Android, το update στα features του και το λανσάρισμα νέων features, που είναι ήδη διαθέσιμα ή θα γίνουν πολύ σύντομα, στα περισσότερα κινητά τηλέφωνα, tablets και smartwatches που τρέχουν με το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, με την παρουσίαση αυτών που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ήδη, αν διαθέτεις συσκευή Android.

Freehand διορθώσεις

Πλέον, οι χρήστες Android μπορούν να χρησιμοποιούν μια γραφίδα -ή τα δάχτυλά τους- για να κάνουν διορθώσεις (π.χ. υπογράμμιση, σχόλια κλπ) σε αρχεία PDF που βρίσκονται στο Google Drive του κινητού ή του tablet τους.

Ακύρωση θορύβου

Τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα που τρέχουν με λογισμικό Android έχουν ήδη ξεκινήσει να διαθέτουν την τεχνολογία της ακύρωσης θορύβου, που σε κάνει να ακούγεσαι καλύτερα στην άλλη άκρη της γραμμής ακόμα κι αν η γάτα που έχεις γύρω από τα πόδια σου νιαουρίζει σαν τρελή ή γίνεται χαμός από τους ήχους των διερχόμενων αυτοκινήτων.

Νέοι συνδυασμοί emojis

Το feature Emoji Kitchen, που σου επιτρέπει να "ενώνεις" δύο emojis για να φτιάξεις ένα καινούργιο, ενημερώθηκε για να κάνει εφικτή τη δημιουργία πιο πολλών τέτοιων συνδυασμών.

Zoom σελίδας 

Το Chrome Beta για τα τηλέφωνα και τα tablet που λειτουργούν με Android επιτρέπει στους χρήστες του να αυξάνουν το μέγεθος του Chrome κατά έως 300%. Επίσης, τους πρέχει τη δυνατότητα να θέσουν ως προεπιλογή το μέγεθος του κειμένου που τους εξυπηρετεί, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να κάνουν ξανά και ξανά zoom.

Στη συνέχεια, αναφέρουμε τα features που δεν έχουν γίνει ακόμη διαθέσιμα αλλά έχουν προγραμματιστεί για το άμεσο μέλλον.

Tap-to-pay

Τις επόμενες ημέρες, θα παρουσιαστεί η νέα μορφή του tap-to-pay για το Google Wallet των τηλεφωνικών συσκευών που λειτουργούν με Android.

Γρήγορη ζευγοποίηση

Σύντομα, οι χρήστες Android θα μπορούν να ζευγοποιήσαν τα ακουστικά τους που λειτουργούν με Bluetooth με τα Chromebooks τους, με ένα μόνο άγγιγμα, χρησιμοποιώντας το Fast Pair

Το widget Google Keep 

Με το widget Google Keep της αρχικής οθόνης του κινητού ή του tablet σου, θα μπορείς να διαχειρίζεσαι ευκολότερα τις σημειώσεις σου, τις λίστες με τα πράγματα που έχεις να κάνεις και τις καθημερινές υπενθυμίσεις σου.

Google Keep for Wear OS

Στο άμεσο μέλλον θα λανσαριστούν και δύο νέες συντομεύσεις για την πρόσβαση στο Google Keep, μέσω της αρχικής οθόνης ενός Wear OS 3+ smartwatch.

Περισσότερες ηχητικές και οπτικές ειδοποιήσεις για το Wear OS

Τέλος, θα λανσαριστούν δύο νέα ηχητικά και οπτικά modes για το Wear OS 3+.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος