Tι μπορεί να κάνει το ChatGPT για το κατοικίδιό σου

Ακούγεται απίστευτο, αλλά η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί μεταξύ άλλων να μεταφράσει τη συμπεριφορά του σκύλου ή της γάτας σου.

Το ChatGPT, το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύχθηκε από την OpenAI και σήμερα είναι από τα πιο δημοφιλή και γνωστά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πέρα από απλά κείμενα, μεταφράσεις ή εικόνες που θα διευκολύνουν τη δουλειά σου. Μπορεί να δώσει και συμβουλές για τη φροντίδα των τετράποδων φίλων μας. Αν θέλεις, μπορείς να ρωτήσεις τι να κάνεις για τα κατοικίδιά σου. Οι απαντήσεις βρίσκονται παρακάτω.

ChatGPT και κατοικίδια ζώα

Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι "συμβουλές για τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων". Δηλαδή, μπορείς να ζητήσεις συμβουλές σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση, τη βασική κτηνιατρική φροντίδα και πολλά άλλα. "Ωστόσο, είναι σημαντικό να συμβουλεύεστε πάντα έναν επαγγελματία υγείας ζώων για συγκεκριμένες, εξατομικευμένες πληροφορίες", τονίζει η AI.

Το ChatGPT μπορεί "να παρέχει γενικές πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά των κατοικίδιων ζώων και πώς να την ερμηνεύσετε. Για παράδειγμα, να δώσει συμβουλές για το πώς να κατανοήσετε τη γλώσσα του σώματος του ζώου". Διαφορετικά, δίνει "γενικές συμβουλές", σχετικά με την εκπαίδευση, την κοινωνικοποίηση ή άλλες εκπαιδευτικές πτυχές.

Στη συνέχεια, υπάρχει ένα ολόκληρο τμήμα για την ψυχαγωγία: "Δημιουργήστε ιστορίες ή διαλόγους που μπορεί να διασκεδάσουν ή να ενδιαφέρουν τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων ή δημιουργήστε μια σύντομη ιστορία για ένα φανταστικό ζώο". Ή "να παρέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες".

Σαφώς, αυτό είναι μόνο η αρχή, αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν όλο και περισσότερες εταιρείες που αναπτύσσουν εργαλεία και μέσα τεχνητής νοημοσύνης που μπορούν να βοηθήσουν στη φροντίδα και τη ζωή μαζί με τα αγαπημένα μας κατοικίδια.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας