Τα καλύτερα φθηνότερα προϊόντα της Apple

Τα προϊόντα της Apple είναι ακριβά, αλλά ορισμένα από αυτά αξίζουν τα λεφτά τους. Ιδού μία λίστα που θα σου χρησιμεύσει εν όψει Black Friday.

Όταν ακούγεται το όνομα της Apple, σίγουρα έχεις στο μυαλό σου την πολύ καλή ποιότητα σε συνδυασμό με τις εξωφρενικές τιμές. Πράγματι, η Apple δεν διστάζει να χρεώσει κάτι premium όσο θεωρεί ότι είναι το σωστό, είτε πρόκειται για έναν high-end υπολογιστή, είτε για μια βάση οθόνης.

Μη φοβάσαι όμως, δεν προκαλούν όλα τα προϊόντα της Apple την ίδια ζημιά στο πορτοφόλι σου, όπως για παράδειγμα τα νέα iPhone 15. Στην πραγματικότητα, αρκετά προϊόντα αποτελούν δελεαστικές "value for money" προτάσεις.

Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα φθηνότερα προϊόντα της εταιρείας, που αξίζουν τα χρήματά τους. Σίγουρα θα σου φανεί χρήσιμη, προτού προσθέσεις κάτι στο καλάθι σου εν όψει Black Friday. 

iPhone 14 (από €879)

Τα καλύτερα φθηνότερα προϊόντα της AppleApple

Κάθε χρόνο βλέπουμε νέο iPhone και ταυτόχρονα, όταν κυκλοφορεί, πέφτει η τιμή του προηγούμενου. Μπορεί το iPhone 14 να μην έχει USB-C θύρα, ούτε τις φωτογραφικές δυνατότητες του iPhone 15, όμως διαθέτει το πανίσχυρο chipset, A15 Bionic και κατά πολύ χαμηλότερη τιμή από το φετινό μοντέλο. Παραμένει ένα από τα καλύτερα κινητά της αγοράς.

Mac mini (M2) (από €739)

Mac miniApple

Στην εκτεταμένη γκάμα υπολογιστών της Apple, κανένας δεν συνδυάζει τόσο σωστά την προσιτή τιμή και την ισχύ, όσο ο Mac mini. Αυτή η μικροσκοπική δύναμη, που ξεκινά από τα €739, είναι ένας ευέλικτος σύντροφος για εργασία, μελέτη ή αναψυχή. Φυσικά, πρέπει να σε προειδοποιήσουμε: αν πάρεις τον Mac mini, θα σου λείπει η οθόνη, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Μην ανησυχείς όμως, γιατί με μερικά έξυπνα προϊόντα ακόμη μπορεί2 να μετατρέψεις το Mac mini σε έναν ισχυρό work station, χωρίς την υψηλή τιμή του iMac ή του Mac Studio.

iPad Air (από €809)

iPad AirApple

Ενώ το iPad Pro βασιλεύει σε ισχύ, η "βαριά" τιμή του μπορεί να αποτρέψει τους οικονομικώς ευαίσθητους. Μη φοβάσαι όμως, γιατί το iPad Air αποτελεί μια ισχυρή εναλλακτική λύση. Με τιμή που ξεκινά από τα €809, κοστίζει 280 ευρώ λιγότερα από το βασικό iPad Pro των 11 ιντσών και σχεδόν 700 ευρώ λιγότερα από το βασικό iPad Pro των 12 ιντσών. Ο πραγματικός πρωταγωνιστής είναι το τσιπ M1, που προσφέρει φανταστική ισχύ για δουλειά και παιχνίδι, και όλα αυτά σε μια λογική τιμή.

Apple Watch SE (από €319)

Apple Watch SEApple

Το Apple Watch, συνώνυμο της εξελιγμένης παρακολούθησης της υγείας, μπορεί συχνά να απαιτεί μια υψηλή τιμή. Η εισαγωγή του Apple Watch Ultra στα  €799 υποδηλώνει ότι το κόστος δεν πρόκειται να μειωθεί σύντομα. Μην φοβάσαι όμως, γιατί το Apple Watch SE είναι ένας φάρος για το value for money. Ξεκινώντας από 319 δολάρια (για το μοντέλο των 44mm), είναι το πιο οικονομικό Apple Watch της αγοράς. Αν και στερείται κάποιων premium χαρακτηριστικών, εξακολουθεί να διαθέτει βασικές λειτουργίες υγείας.

AirTag (από €49)

AirTagApple

Στα προσιτά, αλλά αποτελεσματικά gadgets, το AirTag κλέβει τις εντυπώσεις. Στα 49 ευρώ, αυτός ο μικροσκοπικός ιχνηλάτης εξασφαλίζει ότι δεν θα χάσεις ποτέ ξανά τα τιμαλφή σου. Συγχρονίζεται απρόσκοπτα με το iPhone ή το iPad σου και σε βοηθά στην καθημερινότητά σου.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr