Κάποιος μόλις μετέτρεψε το Grand Theft Auto V στο καλύτερο video game όλων των εποχών

Πώς θα σου φαινόταν το δημοφιλές παιχνίδι με Hulk, Thanos, Goku, Spiderman ή Magneto;

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 04 Σεπτεμβρίου 2018

Μπορεί να έχουν περάσει κάτι παραπάνω από 5 χρόνια από την κυκλοφορία του Grand Theft Auto V, αυτό όμως δεν εμποδίζει το video game της Rockstar να είναι ένα από τα δημοφιλέστερα όλων των εποχών. Μαζί με το Tetris και το Minecraft είναι άλλωστε τα μόνα που έχουν ξεπεράσει τα 100.000.000 αντίτυπα σε πωλήσεις. 

Οι πιστοί οπαδοί του μάλιστα έχουν την απαίτηση από την εταιρεία να κυκλοφορεί μία καινούρια έκδοση κάθε χρόνο όπως κανουν τα Call Of Duty, NBA2K , FIFA και Pro Evolution Soccer. Αυτό όμως δεν είναι εφικτό και η ίδια η Rockstar αντιλαμβάνεται ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν ο κορεσμός. Ευτυχώς όμως για όλους φρόντισε ο φανατικός του παιχνιδιού που είναι γνωστός με το ιντερνετικό όνομα JulioNIB. Τι ακριβώς έκανε αυτός; Ασχολήθηκε -προφανώς για ολόκληρους μήνες- με κάποια mods και patches του Grand Theft Auto V τα οποία έφτιαξε και ανέβασε ο ίδιος στο gtaxscripting.blogspot.com.

Έτσι πλέον μπορεί ο οποιοσδήποτε να παίξει έχοντας ως κεντρικό πρωταγωνιστή τον Spiderman, τον Green Goblin, τον Hulk, τον Antman, τον Thanos, τον Magneto, τον Goku και ένα σωρό άλλους ήρωες της pop culture. Αν αυτό δεν αποτελεί αναβάθμιση, τότε τι; 

Όλα ακούγονται τέλεια, αλλά η αλήθεια είναι ότι 3 από αυτά τα mods ξεχωρίζουν. Όχι μόνο για τον χαρακτήρα καθεαυτό αλλά και για τον τρόπο που ενσωματώνεται και επιδρά στο παιχνίδι.

THANOS

Σε περίπτωση που δεν έμεινες ικανοποιημένος από τα όσα έκανε ο Thanos στο Avengers: Infinity Wars, μπορείς να συνεχίσεις την καταστροφή στους δρόμους του Los Santos. Δεν διαφέρει και τόσο πολύ από τον Hulk αλλά έχει μεγαλύτερη γκάμα.

GOKU

Έχουμε και λέμε: Ο ήρωας του Dragonball μπορεί και πετά, εκτοξεύει κύματα Κάμε Χάμε, εξελίσσεται σε super saiyan και ένα σωρό άλλα πράγματα. Στην περίπτωση της δικής του εκδοχής στο GTA έχει δοθεί ίσως η μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. 

MAGNETO

Το masterpiece του JulioNIB. Μία αναμόρφωση ολόκληρου του concept του παιχνιδιού, που το κάνει πολύ περισσότερο διασκεδαστικό. Ο Magneto αναγνωρίζει όλα τα είδη μετάλλου που βρίσκονται στο GTA V και μπορεί να τα κάνει ότι θέλει: Από αυτοκίνητα και κολώνες μέχρι σφαίρες και αεροπλάνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Pierce Brosnan και Helen Mirren μόλις υπέκυψαν στο Netflix

Η πλατφόρμα απέκτησε τη μεταφορά του μυθιστορήματος The Thursday Murder Club και οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν.