Έτσι θα δεις όλα τα διαγραμμένα μηνύματα στο WhatsApp

Η δημοφιλής άποψη πως τίποτα δεν αξαφανίζεται οριστικά από το ίντερνετ, είναι όντως αληθινή.

Γράφει: Αδαμάντιος Άττενμπεργκ 04 Φεβρουαρίου 2019

Πριν λίγο καιρό, το WhatsApp πρόσθεσε στις λειτουργίες του μία ακόμη. Όχι κάτι απλό, αλλά ενδεχομένως ένα νέο feature που σώζει ζωές: Τα μηνύματα, είτε σε γκρουπ, είτε σε μεμονωμένο chat θα μπορούσαν να διαγραφούν μέχρι και μία ώρα μετά την αποστολή τους. Έτσι, αν κάποιος έκανε κάποιος λάθος στέλνοντας κάποιο κείμενο σε παραλήπτη που δεν έπρεπε ή έγραφε κάτι για το οποίο θα μετάνιωνε λίγα λεπτά μετά, μπορούσε να αναιρέσει την πράξη του.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να δει αυτά τα μηνύματα μετά τη διαγραφή τους. Αν λοιπόν για τον οποιοδήποτε λόγο θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο, υπάρχει πλέον ένας πολύ απλός και εύκολος τρόπος. Ή μάλλον, δύο. 

Έτσι θα δεις όλα τα διαγραμμένα μηνύματα στο WhatsApp

Ο πρώτος είναι να  χρησιμοποιήσεις τη βοήθεια του WhatsApp Chat backup (δημιουργείται αντίγραφο ασφαλείας καθημερινά στις 2 π.μ.). Αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του σε εβδομαδιαίες ή και μηνιαίες, διαγράφοντας την εφαρμογή και εγκαθιστώντας τη ξανά, θα μπορέσεις να ανακτήσεις όλα τα δεδομένα, μέσω του backup.

Η άλλη λύση έχει να κάνει με άλλες, συμπληρωματικές εφαρμογές για το Whatsapp όπως είναι τα Whats Removed και Notification History (υπάρχουν φυσικά και άλλες), που αποθηκεύουν όλα τα δεδομένα και τις ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό σου, ακόμη και εκείνα που σβήστηκαν σε δευτερόλεπτα. Με αυτόν τον τρόπο όλα τα μηνύματα παραμένουν διαθέσιμα ακόμη και μετά τη διαγραφή τους.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Υγεία & Fitness

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η Google αποφάσισε να σκοτώσει τα URLs

O ιντερνετικός κολοσσός στοχεύει σε ένα πιο ασφαλές διαδίκτυο.

Τα αυτόνομα αυτοκίνητα θα προκαλέσουν ακόμα χειρότερη κίνηση στους δρόμους

Νέα έρευνα προβλέπει κυκλοφοριακό χάος στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.