Για αρκετό καιρό υπήρχαν φήμες σχετικά με την κυκλοφορία των τριών νέων μοντέλων iPhone, πάνω στα οποία δουλεύει η Apple το τελευταίο διάστημα. Εντελώς ξαφνικά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αμερικανική εταιρεία θα τοποθετηθεί επίσημα σχετικά με τα iPhone 11, iPhone 11 Max και iPhone XR2. Αυτά είναι τα ονόματα των νέων smartphones, που θα έχουν μάλιστα κάποια πολύ ενδιαφέροντα ολοκαίνουρια features, στις σειρές A21 και A22.

Η σειρά A21 θα περιλαμβάνει το iPhone XR, που θα διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη, κάτι που θα συμβεί και για τα iPhone 11 και 11 Max της A22. Η πιο ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια της ιστορίας όμως είναι η ημερομηνία που θα λανσαριστούν οι νέες συσκευές της Apple στην αγορά, η οποία βρίσκεται πολύ πιο κοντά από όσο θα πίστευε κάποιος, αν λάβουμε σοβαρά υπόψιν τα όσα αναφέρει το site 9to5MAc, που παρεμπιπτόντως είχε ξεκινήσει από τον ίδιο τον Steve Jobs. Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, κάποιες παρτίδες των iPhones του 2019 (συγκεκριμένα, αυτές με σειριακούς αριθμούς A2111, A2160, A2161, A2215, A2216 , A2217, A2218, A2219, A2220, A2221 και A2223) θα διατεθούν προς πώληση ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς όμως να διευκρινίζονται περισσότερες λεπτομέρειες. 

Tα όσα διαρρέουν αυτή την περίοδο από το περιβάλλον της Apple κάνουν λόγο για smartphones με τρεις κάμερες, ανανεωμένες σχεδιαστικές γραμμές και μία βελτιωμένη οθόνη. Οι προκλήσεις από τις αντίπαλες εταιρείες, ειδικά από τις Huawei και Samsung, έχουν ενεργοποιήσει άπαντες στο Κουπερτίνο ώστε να δημιουργήσουν τις απόλυτες εκδοχές του iPhone. Κοιτώντας τις εικόνες που κυκλοφορούν στο ίντερνετ, πολλοί χρήστες έχουν παρατηρήσει τις λεπτομέρειες, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως θα υπάρχουν ευρύτεροι φακοί σε σχέση με τα σημερινά iPhones.

Τα ερωτηματικά που υπάρχουν ακόμη σχετίζονται με τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες των νέων συσκευών, καθώς και το εύρος της μνήμης τους. Η Apple κρατά καλά κρυμμένες αυτές τις πληροφορίες μέχρι στιγμής. Ίσως γίνουν γνωστές, όταν η εταιρεία ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας στην αγορά.

Από: Esquire IT