Για κάποιον περίεργο λόγο η JBL δεν προωθεί τα δύο bluetooth ηχεία με τον τρόπο που θα περίμενε κανείς: Ως ξεκάθαρα δύο μοντέλα ικανά να αναβαθμίσουν την εμπειρία στη ντουζιέρα. Τόσο το JBL Go 2 όσο και το JBL Clip 3 είναι αδιάβροχα κι έτσι εκείνα τα δέκα λεπτά που αφιερώνεις στον εαυτό σου μπορούν να έχουν την playlist που τους αξίζει. Χωρίς να φοβάσαι ότι το κινητό σου θα πιάσει υγρασία. Ότι θα χαλάσει η οθόνη του. Ή ακόμα χειρότερα θα βυθιστεί σε έναν υγρό τάφο μαζί με όλες εκείνες τις φωτογραφικές αναμνήσεις.

Με λίγα λόγια η ζωή σου στο μπάνιο μπορεί να γίνει καλύτερη. Πολύ καλύτερη. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτών των bluetooth μοντέλων το εγγυώνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διαθέτουν δείκτη αδιάβροχης προστασίας IPX7 - ή αλλιώς είναι πλήρως θωρακισμένα απέναντι στο νερό, αφού ακόμα κι αν πέσουν μέσα σε αυτό δεν παθαίνουν απολύτως τίποτα.

Ποιο από τα δύο μοντέλα να επιλέξεις για το μπάνιο σου; Σίγουρα η πιο value for money επιλογή (27 ευρώ) ακούει στο όνομα Go 2. Μικρό σε μέγεθος, με καλή ακουστική και σε pop χρώματα. Συνήθως το μπάνιο είναι ένα δωμάτιο που από μόνο του διαθέτει πολύ καλή ακουστική, οπότε δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να επενδύσεις σε ηχεία που διαθέτουν εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις ακόμα και σε δύσκολους χώρους (πχ. ψηλοτάβανα δωμάτια με ηχώ). 

Γιατί, όμως, να επιλέξει κανείς το πιο ακριβό Clip 3 (54 ευρώ); Καταρχάς διαθέτει ειδικό γάντζο που το κάνει ιδανικό ακόμη και για γυάλινες ντουζιέρες που δεν διαθέτουν κανένα ράφι. Επίσης, όπως είναι αναμενόμενο, διαθέτει καλύτερη ακουστική ενώ, τέλος, σου δίνει τη δυνατότητα για περίπου διπλάσιες ώρες μουσικής (10 ώρες) με μία μόνο φόρτιση. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, έχεις τη δυνατότητα να μετατρέψεις το ντους από μία καθημερινή ρουτίνα σε μία καθημερινή διασκέδαση. Απλά χρειάζεσαι τα κατάλληλα ηχεία για αυτό.


Φωτογραφίες © Allie Holloway