Τα πιο αναμενόμενα video games του Nintendo Switch

To 2020 θα είναι μία πολύ καλή χρονιά για τους fans του ιαπωνικού κολοσσού.

Κανείς δεν περίμενε ότι πρόκειται να συμβεί, και όμως είναι πια γεγονός: Το Nintendo Switch κατάφερε, σε μόλις τρία χρόνια, να ξεπεράσει τις πωλήσεις του Super Nintendo αγγίζοντας συνολικά τις 50 εκ. κονσόλες. Έτσι μπροστά του υπάρχουν μόνο το NES και το Wii. Δεν είναι καθόλου απίθανο, λοιπόν, πολύ σύντομα το Switch να βρεθεί στην κορυφή, κατακτώντας παράλληλα μία θέση στην αιωνιότητα του gaming. Αυτές είναι ωραίες εποχές για να είσαι fan της Nintendo.

Video Games όπως το The Legend of Zelda: Breath of the Wild και το Mario Kart 8 Deluxe το βοήθησαν να βρεθεί στην τιμητική θέση που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή. Φέτος, όμως, είναι μία άλλη χρονιά. Ποια, λοιπόν, είναι εκείνα τα games που θα βοηθήσουν το Switch να σπάσει κάθε ρεκόρ; 

The Outer Worlds

Ένα κορυφαίο rpg δια χειρός Obsidian/Bethesda. Αν αγάπησες το Morrowind, το Skyrim και το Fallout, τότε είσαι στο σωστό μέρος.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 6 Μαρτίου

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Καλώς ή κακώς η Nintendo έχει συνδέσει το όνομά της με τα Pokemon. Έτσι, κανένας πραγματικός fan της εταιρείας δε θα μπορούσε να πει όχι σε ένα dungeon crawler με τα πρωταγωνιστές τα συμπαθή πλασματάκια.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 6 Μαρτίου

Doom Eternal

Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το franchise; Το γεγονός ότι το reboot του 2016 έρχεται με φόρα στην οθόνη του Switch αποτελεί μία από τις ευχάριστες ειδήσεις της χρονιάς για τους gamers.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20 Μαρτίου​​​​​​​

Animal Crossing: New Horizons​​​​​​​

Όσο περίεργο και αν ακούγεται σε αρκετούς από εμάς, το συγκεκριμένο social simulation game (βλέπε The Sims) είναι ένα από τα πλέον αναμενόμενα games της χρονιάς. Η φανατική του κοινότητα πίνει νερό στο όνομά του. Δεν κρίνουμε, άλλωστε τα γούστα είναι υποκειμενικά - όσο βαρετά κι αν είναι αυτά τα γούστα καμιά φορά.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20 Μαρτίου​​​​​​​​​​​​​​

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga​​​​​​​

Αναφορές και στις εννιά ταινίες του Starwars, η εμβληματική μουσική στους τίτλους της αρχής και ένας γαλαξίας φτιαγμένος από δανέζικα τουβλάκια. Ο παράδεισος κάθε nerd ανεξαρτήτως ηλικίας δηλαδή.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Μέσα στο 2020

Streets of Rage 4​​​​​​​

Ζούμε εποχές φριχτής νοσταλγίας. Έτσι ένα beat 'em up, που μετά την τρίτη του συνέχεια το 1994 εξαφανίστηκε από προσώπου Γης, επιστρέφει δριμύτερο. Στα συν το πολύ ενδιαφέροντα κομίστικα γραφικά.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Μέσα στο 2020

Οverwatch 2

Όταν κάνει κάτι η Blizzard, ως γνωστόν, το κάνει πολύ καλά. Ιδού, λοιπόν, η δεύτερη συνέχεια του multiplayer first person shooter που τρέλανε κόσμο και κοσμάκη. Νέοι χάρτες, νέοι χαρακτήρες, νέα modes χωρίς όμως να χαθεί τίποτα από τα όσα κατάκτησες στο πρώτο επεισόδιο του game.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Μέσα στο 2020

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης