Η Nintendo μάλλον ετοιμάζει δύο καινούργια μοντέλα για το Switch

Αυτή την φορά ο ιαπωνικός κολοσσός δεν θέλει να μείνει πίσω στην κούρσα για τις νέες κονσόλες.

Η Wall Street Journal, ένα μέσο με μεγάλη παράδοση στο να αποκαλύπτει τις επόμενες κινήσεις της Nintendo, αναφέρει ότι η ιαπωνικά εταιρεία σκοπεύει να λανσάρει δύο νέες εκδόσεις του Switch αυτό το καλοκαίρι. Οι δύο νέες κονσόλες έχουν σκοπό να διευρύνουν το πελατολόγιο της καθώς θα απευθύνονται σε κοινό που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να αγγίξει o κολοσσός από το Κιότο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μία εκδοχή του Switch θα σχεδιαστεί με πολύ πιο δυνατούς επεξεργαστές και πολύ καλύτερα γραφικά, έτσι ώστε να μπορεί να συναγωνιστεί το PS4 Pro και το Xbox One X/S, ενώ η άλλη θα απευθύνεται σε περισσότερο εναλλακτικούς και casual gamers. Το πώς θα γίνει αυτό το τελευταίο δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί ακριβώς, οι πρώτες πληροφορίες όμως κάνουν λόγο για χαμηλότερη τιμή και αλλαγές που έχουν να κάνουν με τα joy-cons.

Η Nintendo μάλλον ετοιμάζει δύο καινούργια μοντέλα για το Switch

Οι φήμες για την ανανέωση του Switch κάνουν τον γύρο του ίντερνετ εδώ και περίπου έναν χρόνο, με τους φανατικούς οπαδούς της κονσόλας να ελπίζουν σε μεγαλύτερες οθόνες, καλύτερη μπαταρία και γραφικά επιπέδου 4K, όμως η αλήθεια είναι ότι οποιαδήποτε προσθήκη κι αν παρουσιαστεί από την ιαπωνική εταιρεία θα είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτη από το κοινό.

Βέβαια, δεν είναι μόνο το Switch που κυνηγά το μεγάλο κόλπο: τόσο το PlayStation όσο και το Xbox φημολογείται ότι θα ανακοινώσουν νέες κονσόλες στην καλοκαιρινή έκθεση Ε3, οι οποίες λογικά θα είναι διαθέσιμες για το κοινό τον ερχόμενο χειμώνα. Η διαφορά είναι ότι ενώ παλιότερα η Nintendo βρισκόταν ένα-δύο χρόνια πίσω στην κούρσα, αυτήν την φορά ευθυγραμμίζεται με τις απαιτήσεις της αγοράς κι ελπίζει να κόψει πρώτη το νήμα.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μάθαμε πότε θα δούμε τα νέα iPad

H Apple ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία της παρουσίασης των νέων προϊόντων της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Carys Zeta Douglas, ο 'κλώνος' της Catherine Zeta-Jones

Δες την κόρη της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas να γιορτάζει τα 21α γενέθλιά της.

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου