Το Snapchat λανσάρει εργαλείο ψυχικής υγείας

Το Here For You είναι μία προσπάθεια για να γίνει το internet περισσότερο ασφαλές και να λειτουργήσει η τεχνολογία υπέρ των ανθρώπων.

Γράφει: Esquire Editors 20 Φεβρουαρίου 2020

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας το 2019, το 38% των ενηλίκων πιστεύει ότι τα κοινωνικά μέσα μπορεί να είναι επιβλαβή για την ψυχική τους υγεία και τώρα, δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Snapchat προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν. Στις 11 Φεβρουαρίου, η οποία έχει χαρακτηριστεί επίσης Safer Internet Day, το Snapchat αποκάλυψε ένα νέο εργαλείο ψυχικής υγείας που συνδέει τους χρήστες με ανάλογους πόρους όταν αναζητούν σχετικά θέματα.

Το νέο χαρακτηριστικό του Snapchat, που ονομάζεται "Here for You", έχει ως στόχο να καταστήσει την εφαρμογή ασφαλέστερη για τους χρήστες και θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Μόλις είναι διαθέσιμο, οι άνθρωποι που αναζητούν θέματα που σχετίζονται με το άγχος, την κατάθλιψη, το στρες, τον εκφοβισμό ή και την αυτοκτονία, ενδέχεται να παρατηρήσουν pop-ups που θα τους παραπέμπουν σε πόρους για την ψυχική υγεία. 

Η συνέχεια στο Esquire.com.gr.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία